Donald Trump kritisoi Chrissy Teigeniä Twitterissä – mallikaunotar astui tv-kameroiden eteen ja puhui suunsa puhtaaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Donald Trump kritisoi Chrissy Teigeniä Twitterissä – mallikaunotar astui tv-kameroiden eteen ja puhui suunsa puhtaaksi

Chrissy Teigen astui tv-kameroiden eteen ruotimaan muutaman päivän takaista viestiä presidentti Donald Trumpilta.

11.9.2019 20:55

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump aiheutti muutama päivä sitten kohun haukuttuaan Twitterissä lukuisia julkisuuden henkilöitä. Trump väitti haukkumiensa henkilöiden ottavan epäreilusti kunnian itselleen hallituksen rikosoikeudellisesta uudistuksesta.

Oman osansa sai myös muusikko John Legend ja hänen vaimonsa, malli Chrissy Teigen.

– Tyypit, kuten tylsä muusikko John Legend ja hänen rivosuinen vaimonsa puhuvat nyt, kuinka hieno se uudistus on. Enpä nähnyt heitä silloin kun tarvitsimme apua sen läpimenemiseksi, Trump jyrisi Twitterissä.

Teigen ei jäänyt tapahtumahetkellä sanattomaksi, eikä sen jälkeenkään. Mallikaunotar puhui tapauksesta suunsa puhtaaksi suositussa The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa.

Hän kuvaili järkyttyneensä nähtyään presidentin viestin. Trump on estänyt Teigenin Twitterissä jo vuonna 2017, joten Teigen kertoi joutuneensa turvautumaan ystäviinsä, jotka lähettivät hänelle kuvia presidentin kirjoituksesta.

Chrissy Teigen järkyttyi huomattuaan Donald Trumpin kirjoituksen hänestä ja hänen miehestään.

– Sydämeni pysähtyi. Hän meni suoraan asiaan. Hän kutsui Johnia tylsäksi muusikoksi ja minua rääväsuiseksi vaimoksi. Molemmat pitävät paikkansa. John on tylsä ja minä rääväsuinen. Mutta silti olin ihan, että ”voi paska”, koska koko iltani meni pilalle, Teigen selitti juontaja Ellen DeGeneresille USA Today -lehden mukaan.

Teigen kuvaili presidentin kirjoituksen kohteeksi joutumisen aiheuttaneen hänelle todellisen tunteiden kirjon.

– Se oli outo tunne. Olin todella vihainen. Silmiini kihosi kyyneleet ihan vain siksi, että olin shokissa siitä, että tämä todella tapahtuu nyt. Tiedät, että hän sanoo taas jotain, mutta et usko, että se koskee sinua, Teigen kertoi.

Presidentti Trumpin kritiikin kohteeksi joutuivat myös CNN:n uutiskommentaattori Van Jones, uutisankkuri Lester Holt ja Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama.

Reilu tunti sen jälkeen, kun presidentin kirjoitus oli julkaistu Twitterissä, Teigen julkaisi oman vastineensa.

– Mikä p**** ass b****, Teigen aloittaa alatyylisesti.

– Tägäsit kaikki muut paitsi minut. Mikä kunnia, herra presidentti.

Teigen mietti pitkään sopivaa vastausta miehensä kanssa.

– Istuimme alas puhelimiemme kanssa ja pohdimme, että pitäisikö minun vastata näin vai näin? Entä jos sanonkin näin? Olisiko tämä hauskempaa? Ei, koska olemme vihaisia. Kyllä, olemme vihaisia, Teigen kuvaili jahkailua, joka edelsi vastauksen lähettämistä.

Ystävät tukivat Teigeniä ja hän kertoi lopulta nauraneensa koko jutulle.

Chrissy Teigen ja John Legend pohtivat pitkään vastaustaan Donald Trumpille.

Uimapukumallina julkisuuteen noussut Teigen on ollut naimisissa John Legendin kanssa kuusi vuotta. Parin häitä vietettiin Como-järvellä Italiassa 2013. Julkkispariskunnalla on kaksi suloista lasta: keväällä 2016 syntynyt Luna-tytär sekä toukokuussa syntynyt Miles-poika.

Teigen on tunnettu suorapuheisuudestaan ja jää harvoin sanattomaksi. Teigen on muun muasa näpäytellyt takaisin useille häntä sosiaalisessa mediassa kritisoineille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?