Prinsessa Madeleine paljastaa: huomasi raskautensa ollessaan vasta kolmannella kuulla – kaikki lapset ilmoittivat tulostaan yllättäen

Julkaistu:

Prinsessa Madeleine myönsi Expressenin haastattelussa, että hänen kolme lastaan ovat ilmoittaneet tulostaan yllättäen.
Ruotsin prinsessa Madeleinen perheonni liikemies Chris O’Neillin kanssa kukoistaa. Vuonna 2013 naimisiin menneellä pariskunnalla on kolme suloista lasta: prinsessa Leonore, 5, prinssi Nicolas, 4, ja prinsessa Adrienne, 1.

Perhe-elämästään viime vuosina melko vaitonaisena pysytellyt Madeleine on nyt antanut ruotsalaiselle Expressenille harvinaisen haastattelun.

Prinsessa paljastaa yllättäen lehdelle, ettei hän suunnitellut yhtäkään raskauksistaan. Prinssi Nicolasin kohdalla raskaus oli ehtinyt edetä aina kolmannelle kuulle, ennen kuin prinsessa havahtui ilouutiseen.


Myös prinsessa Adriennen kohdalla raskaus oli täysin yllätys.

– Annoin Chrisille synttärilahjaksi paketin, jossa oli mukana pehmokoira. Kirjoitin korttiin, että onnea, saat perheenlisäystä. Chris kalpeni ja kysyi, että oletko sinä taas raskaana! Kiirehdin selittämään, että ei, en ole, mutta voisimme ottaa koiran, Madeleine kertoo.

Kaksi viikkoa myöhemmin Madeleine sai tietää olevansa raskaana. Lemmikin oli odotettava parempaa ajankohtaa.


Prinssi Nicolasin kohdalla Madeleinen raskaus oli täynnä jännitystä aivan viimeiseen asti.

Vain muutama päivä ennen pikkuprinssin syntymää Madeleine istui kirkossa todistamassa veljensä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian vihkimistä. Madeleine paljastaa nyt olleensa jo kolme senttiä auki kirkossa istuessaan.

– Istuin siellä ja mietin, että mitä tahansa, mutta ei lapsivesiä. Mitä ihmettä olisin tehnyt, jos lapsivedet olisivat tulleet? hän nauroi Expressen-lehdelle.


Prinsessa kuvailee Nicolasin olevan eniten isänsä kaltainen: tunteellinen ja pehmeä. Sen sijaan prinsessa Leonoressa on taas eniten äidin piirteitä.

– Hänessä on energiaa vaikka muille jakaa, Madeleine kuvaili ruotsalaislehdelle.

Madeleinen perhe asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Muutto Floridaan tuli yllätyksenä ruotsalaisille, jotka olisivat mielellään pitäneet prinsessansa kotimaassa.


Madeleine on asunut ennenkin maailmalla, ja hän synnytti parin esikoistyttären Leonoren New Yorkissa. Kun Chrisin ja Madeleinen onni täydentyi prinssi Nicolasilla kesäkuussa 2015, tapahtui synnytys tapahtui kansan iloksi Ruotsissa. Myös parin kolmas lapsi, prinsessa Adrienne syntyi Ruotsissa maaliskuussa 2018.

Muutamia kuukausia Adriennen syntymän jälkeen Ruotsin hovi ilmoitti yllättäen, että perhe muuttaa takaisin rapakon taakse.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt