Bam Margera kyynelehti Dr. Philin edessä – puhuu nyt suunsa puhtaaksi rajusta syöksykierteestään: ”En tiedä missä olisin ilman poikaani”

Julkaistu:

Bam Margera herkistyi Dr. Philin ohjelmassa puhuessaan rakkaasta Phoenix-pojastaan. Hänen 1-vuotias lapsensa oli Margeran mukaan vaikeimpina aikoina ainoa asia, joka piti hänet elossa.
Jackass-tähti Bam Margeran elämässä on ollut viime aikoina myrskyä toisensa perään. Henkisistä romahduksista kärsinyt Margera on nyt People-lehden mukaan avautunut tilanteestaan tv-psykologi Dr. Philille.

Margera paljasti julkkispsykologille, että hän oli pahimpina hetkinä lähellä viedä itseltään hengen. Liikuttunut Margera kiitti pian 2-vuotiasta Phoenix-poikaansa ja kertoi tämän olevan syy sille, ettei hän reilu kuukausi sitten päättänyt päiviään.

– En voi kuvailla tätä sanoilla. Heittäytyisin hänen puolestaan minkä tahansa junan alle tai ottaisin puukon tai luodin rintaani, Margera kuvaili.

Margera kuvaili ajautuneensa henkisen romahduksensa aikana tilanteeseen, jossa hän harkitsi lopulta oman henkensä viemistä.

– Minulla oli sellainen henkinen romahdus, että minä todella ajattelin, että... menisin vain järven rannalle ja vapauttaisin itseni, Margera myöntää.
Häntä esti lopulta ajatus siitä, ettei hän enää saisi olla poikansa kanssa.

– Kipu oli poissa ja minun piti rukoilla sitä takaisin. Sanoin, että pliis, anna kipuni takaisin, jotta voin jäädä poikani luokse. Se oli kuin tuomiopäiväni. Mitä ikinä romahduspiste tarkoittaakaan, olen varmasti saavuttanut sen, Margera huokaisi.

– Hän on upein lapsi ikinä. Hän on paras ystäväni, ja olen tuntenut hänet vain alle kaksi vuotta, Margera totesi kyynelehtien Dr. Philille.

Dr. Phil kysyi, mitä Jackass-tähti olisi tehnyt, jos ei olisi saanut nähdä poikaansa vaikeina aikoina.

– Olisin poistunut täältä, Margera totesi yksiselitteisesti.

– Jos en olisi nähnyt häntä, en tiedä missä olisin, hän lisäsi.

– Olisit siis tappanut itsesi? Dr. Phil kysyi.

– En siksi, että olisin halunnut tehdä niin, vaan sitten tilanne olisi ollut sellainen, että minulla olisi ollut mahdollisuus poistua täältä, jos haluan, Margera kuvaili tuntojaan.


Bam Margera on taistellut vuosikausia päihdekoukun kanssa. Hän kertoi elokuun lopussa Instagram-tilillään aloittaneensa jälleen vieroitushoidon. Jackass-tähti aneli apua julkkispsykologi Dr. Phililtä, joka tarttuikin tuumasta toimeen. Dr. Phil kuvausryhmineen lensi Margeran luo ja istutti miehen perheineen kameroiden eteen.

Margera suostui lopulta vieroitushoitoon, jonka piti kestää 60-90 päivää. Vieroitushoitoa edelsi sekava ilta, jonka päätteeksi humalainen tähti pidätettiin hänen riehuttuaan hienostohotellissa.

Viikon jälkeen Margera jätti tv-psykologin hoitojakson kesken.
Margeran pojan Phoenixin koko nimi on Phoenix Wolf, ja hänen äitinsä on Nicole Boyd. Margera ja Boyd ovat olleet naimisissa vuodesta 2013.

Bam Margeran vaimo on ollut vaitonainen sosiaalisessa mediassa aviomiehensä ahdingosta, mutta hän on julkaissut kohujen aikaan useita kuvia Margerasta ja parin Phoenix-pojasta.

Poika on Margeran mukaan jo varhaisessa iässä kiinnostunut samoista asioista kuin isänsä. Bam Margera, oikealta nimeltään Brandon Margera, on ammattilaisrullalautailija, joka aloitti itse uransa jo 9-vuotiaana.

– Hän on niin innostunut skeittaamisesta. Meillä on kaikkialla leluja, ja hän menee aina suoraan skeittilaudan luokse, Margera herkisteli tv-ohjelmassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt