Suurin pudottaja -ohjelman joukkuejako herättää raivoa – Michele Murphy-Kaulanen avautuu tylysti kameroille: ”Mulla lähtee järki” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suurin pudottaja -ohjelman joukkuejako herättää raivoa – Michele Murphy-Kaulanen avautuu tylysti kameroille: ”Mulla lähtee järki”

Julkaistu: 10.9.2019 16:38

Suurin pudottaja pistää julkkiskilpailijat lujille.

Suurin pudottaja Suomen toisessa jaksossa seitsemän kilpailijaa jaetaan kahteen joukkueeseen, sinisiin ja punaisiin, ja molemmille nimetään oma valmentaja. Punaisia luotsaa Aki Manninen ja sinisiä Janni Hussi. Joukkuejako ei kuitenkaan miellytä kaikkia, selviää Nelosen tiedotteesta.

Siniseen joukkueeseen kuuluvat Michele Murphy-Kaulanen, Juhani Tamminen ja Nina Mikkonen. Heitä vastaan kisaavat punaiset eli Akseli Herlevi, Pertti Neumann, Niina Kuhta ja tehtävästä sivussa ollut Riitta Väisänen.

Kilpailijat joutuvat heti tosipaikan eteen, kun he ottavat toisistaan mittaa ensimmäisessä joukkuetehtävässä. Kilpailijat vetävät pakettiautoja ja täyttävät niitä kahvakuulilla. Nopein joukkue voittaa.

Kisa on tasainen, mutta lopulta siniset joutuvat taipumaan punaisten edessä. Häviö kirpaisee etenkin Michele Murphy-Kaulasta.

– Se oli niin epäreilu kisa, että come on. Naiset ja miehet eivät työnnä kuulaa samassa joukkueessa vai työntääkö teikäläisten mielestä? Meitä on kaksi eukkoa ja yksi mies. Niillä on kaksi äijää ja yksi nainen, niin sä et saa siitä tilanteesta millään lailla reilua, Michele puhisee ohjelmassa Nelosen tiedotteen mukaan.

– Tästä ei todellakaan syntynyt kisafiilistä, rupes v*tuttaa, Michele tiuskaisee.

Myös punaisten Niina Kuhta on huomannut muutoksen tunnelmassa.

– Nyt alkoi varsinainen kisa. Me ollaan oltu hyvässä hengessä, kaikki jakelee vinkkejä ja käydään yhdessä aamukävelyillä ja varmasti näin jatkossakin, mutta nyt huomattiin, että on teidän tiimi ja on meidän tiimi ja let’s go.

Michele yrittää pitkään pitää pokkansa ja puhua punaisista hyvää, mutta murtuu lopulta paljastamaan todelliset ajatuksensa.

– Ne on ensinnäkin ihan perseestä siellä keittiössä, missä me kaikki kokataan yhdessä ruokaa ja muutenkin. Ne ei niinku tee mitään, paitsi Niina! Mulla lähtee järki, mulla siis kirjaimellisesti lähtee järki täs kisassa, Michele kihisee.

Suurin pudottaja Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?