Samu Haber vitsaili Instagramissa metsästävänsä illallista – pian Jaajo Linnonmaa julkaisi videon, joka paljasti miesten todelliset puuhat

Julkaistu:

ammunta
Samu Haber, Jaajo Linnonmaa ja Elastinen lähtivät metsästysretkelle harjoittelemaan haulikolla ampumista.
Muusikko Samu Haber julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvia ja videoita metsästysreissulta. Kuvissa Haber poseeraa oranssissa lippiksessä, kuulosuojaimissa, ruutupaidassa ja tummanvihreässä liivissä.

Hänen vierellään toisessa kuvassa seisoo räppäri Elastinen, joka on niin ikään sonnustautunut metsästysreissulle lippikseen ja kuulosuojaimiin.

– Yritän vain pyydystää illallista ystävien kanssa, Haber toteaa kuvatekstissä Hapa the hunter aihetunnisteen kera.
Haber ja hänen kanssaan ampumassa ollut Elastinen ovat molemmat mukana tällä hetkellä Nelosella esitettävällä Vain elämää -sarjan kymmenennellä tuotantokaudella.

Haberin Instagramissa julkaisemalla ammuntavideolla näkyy, miten hän tähtää aseella ja ampuu liikkuvaa kohdetta, joka ei vaikuta miltään eläimeltä, vaan savikiekolta.

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaan Instagram-tililtä selviää, että myös hän oli mukana ystävysten metsäreissulla ja että he eivät suinkaan metsästäneet oikeasti, vaan ampuivat korkeuksiin singottuja savikiekkoja.

Juontaja julkaisi tilillään Samu Haberin kuvaaman videon, jossa näkyy, miten hän ampuu ilmeisesti ensimmäistä kertaa elämässään.

– Kuten selostuksesta kuuluu, niin elämäni kaksi ekaa kutia! Harmi, kun Samu Haberin video loppui kesken, sillä painoin puhtaalla track recordilla 5/5! Jaajo vitsailee Instagramissa.
Jaajo julkaisi tilillään myös kuvan haulikkokoulun todistuksesta, joka kertoo hänen käyneen peruskurssin aseen käsittelyyn ja kiekkojen ampumiseen. Juontaja paljastaa, ettei hänen sihtinsä ollut aivan kunnossa, vaan hän pamautti useita kertoja ohi ilmassa kiitävistä kiekoista.

– Savikiekot säilyivät ehjänä kovasta räiskinnästä huolimatta. Nyt saunaan ja kokeillaan mikä on saviruukun kestävyys, Jaajo toteaa kuvatekstissä.
Linnonmaan päivitys on kirvoittanut runsaasti kommentteja, joissa hänen metsästykselleen naureskellaan hyväntuulisesti ja joissa hänet kutsutaan harjoittelemaan ampumista.

– Selkeesti lahjoja! toteaa eräs kommentoija.

– Äijähän näyttää ihan vanhalta metsästäjältä, toinen jatkaa.

– Käydääks landella vähä harjottelee, kolmas ehdottaa.

– Linnut saa olla rauhassa, mut kokeile nitistää niitä peuroja niihin osut, neljäs jatkaa.

Haber julkaisi myöhemmin maanantaina Instagramin Tarina-osiossa kuvia ystävysten illallisesta, joka paljastui nuotiolla grillatuiksi makkaroiksi.