”Hunk-maajussi” Mattias, 26, sai naiset villiintymään – palomies-lammasfarmarin suosio eskaloitui postista pulpahteleviin alastonkuviin

Julkaistu:

Tv-sarja
Ruotsin Maajussille morsian -ohjelmassa nähtävä Mattias Karlsson sai naisilta satoja kirjeitä. Kaikki eivät tulleet kuitenkaan tv-tuotannon kautta ja osa päätyi suoraan roskakoriin.
Ruotsin Maajussille morsian -ohjelma (Bonde söker fru - kärlek åt alla) alkaa 25. syyskuuta, mutta ohjelmasta on puhuttu jo paljon. Erityisesti yksi mies on onnistunut villitsemään ruotsalaisnaiset heti kättelyssä.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo, että ohjelmassa nähtävä lammasfarmari Mattias Karlsson, 26, sai naisilta satoja kirjeitä, joiden joukossa oli myös nakukuvia. ”Hunk-maajussiksi” Ruotsissa ristitty Karlsson ei kuitenkaan nakukuvista innostunut.

– On vähän ”randomia” lähettää alastonkuvia, joten mielestäni olisi ollut parempi, jos kaikki olisivat olleet kuvissa vaatteet päällä, hän sanoi.
Nakukuvat eivät päätyneet kuitenkaan nuoren maajussin kotiin, vaan roskakoriin.

– Lajittelin kaikki nakukuvat heti pois, Karlsson totesi.

Ohjelman uuden kauden ensimmäinen skandaali koettiin Expressenin mukaan jo maaliskuussa, kun yksi mukaan valituista maajusseista paljastuikin varatuksi.

Salskea lammasfarmari päätyikin mukaan lyhyellä varoitusajalla, kun tuotantoyhtiöstä soitettiin hänelle toisen maajussin paljastuttua huijariksi. Karlsson ei ollut hakenut mukaan ohjelmaan tälle kaudelle vaan jo muutamia vuosia aiemmin, mutta ei tullut silloin valituksi.
Aftonbladetin mukaan osa naisista on lähestynyt Karlssonia myös täysin omin päin sen sijaan, että kaikki lammasfarmarin kirjeet olisivat kulkeneet tuotantoyhtiön kautta.

– Monet kirjoittivat olevansa kiinnostuneita, mutta sanoivat, etteivät tahdo olla mukana ohjelmassa, kertoo Karlsson, joka aikoo kuitenkin keskittyä vain virallista reittiä saamiinsa kirjeisiin.

– Olen päättänyt, että kaikilla tulee olla samat mahdollisuudet. Olisi epäreilua, jos pyörittäisin omaa showtani ohjelman ohessa.
Expressen puolestaan kertoo, ettei Karlsson asu Norrtäljen lähistöllä sijaitsevalla maatilalla, jossa hän deittailee naisia ohjelmassa.

– En tällä hetkellä. Tulevaisuudessa suunnitelmana on kuitenkin rakentaa uusi talo maatilan yhteyteen, hän kertoi ohjelman tiedotustilaisuudessa.

Näin ollen lammasfarmari ei olekaan Karlsonin ainoa ammatti: komistus työskentelee lisäksi myös palomiehenä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt