Bilehuuruinen tosi-tv-tähti teki totaalisen elämäntaparemontin: laihtui 22 kiloa kiistellyn dieetin avulla – kuvat paljastavat valtavan muutoksen

Julkaistu:

elämäntaparemontti
Jersey Shoresta tuttu Vinny vannoo kiistellyn ketodieetin nimeen ja esittelee sen avulla saamiaan tuloksia Instagramissa.
MTV:n Jersey Shore -sarjaa tähdittänyt Vinny Guadagnino, 31, muistetaan roisina tv-persoonana, joka juhli villisti nuoren ystäväporukan kanssa kohusarjassa. Vinny tähditti alkoholinhuuruisista bileistä ja draamasta tunnettua tosi-tv-sarjaa vuosina 2009–2012.

Ohjelman jälkeen hän opiskeli näyttelemistä ja esiintyi muutamissa tv-sarjoissa. Hän teki MTV:lle myös oman The Show with Vinny -sarjan ja palasi Jersey Shoreen sen uusintaversio Jersey Shore: Family Vacation -sarjan myötä viime vuonna.

Hollywood Lifen mukaan aiemmin ankarana bilettäjänä tunnettu Vinny pisti elämäntapansa remonttiin hiljattain ja karisti noin 1,5 vuodessa yli 22 kiloa. Lehti kertoo, että Vinny eli aiemmin hyvin epäterveellisesti, naposteli ja söi paljon prosessoitua ruokaa.

Vinny julkaisi uuden dieettikirjansa Instagram-tilillä ennen ja jälkeen kuvan itsestään. Hän kertoo kuvatekstissä, että vasemmassa kuvassa hän poseeraa 25-vuotiaana ja huonokuntoisena ja oikeassa nyt, 31-vuotiaana ja elämäntaparemontin tehneenä. Kuvista paljastuu hurja muodonmuutos, jonka tosi-tv-tähti on käynyt läpi viime vuosien aikana.
Vinny kertoo Instagramissa, että hänen ruokavalionsa koostui aiemmin pitkälti pastasta, sokerista, paistetuista ruoista, kasvisöljyistä, alkoholista ja hyvin vähästä rasvasta. Hän kuntoili silloin tällöin, muttei liikkunut kovin tavoitteellisesti. Hänen motivaationsa liikkumiseen oli hukassa ja hän tunsi olonsa voimattomaksi ja huonoksi.

Asia kuitenkin muuttui, kun hän kuuli ketodieetistä. Keto- eli ketoosidieetissä rajoitetaan hiilihydraattien saanti minimiin ja ruokavalioon tuodaan runsaasti proteiinia ja rasvaa. Dieetti on herättänyt vuosien ajan runsaasti keskustelua ja jakanut rajusti mielipiteitä.

Sen kannattajille dieetti on jopa elämäntapa, jonka avulla he ovat laihtuneet valtavasti ja saavuttaneet unelmavartalonsa. Dieettiä ovat hehkuttaneet Me Naisten mukaan muun muassa Kardashianin siskokset sekä näyttelijä Halle Berry.

Arvostelijat taas kokevat, että ihmisen hyvinvoinnin kannalta äärimmäisen tärkeää saada ruokavaliosta myös hiilihydraatteja eikä ihmedieetti, jossa ne poistetaan täysin, ole pidemmän päälle hyvä ratkaisu. Dieettiä ei myöskään suositella runsaasti liikkuville.

Jersey Shore -tähti kuitenkin vannoo dieetin nimeen. Hän kertoo syövänsä nykyään runsaasti luonnollisia rasvoja, voita, pihvejä, kananmunia, pekonia, rasvaista juustoa ja muita ketodieettiin kuuluvia ruokia. Vinny ei syö juuri ollenkaan sokeria, pastaa tai leipää, kuten ennen, vaan noudattaa tarkkaan ketoruokavaliota sekä syö paljon kasviksia.

Vinnyn mukaan hänellä on nykyään valtavasti enemmän energiaa kuin aiemmin. Hän myös kertoo, että on löytänyt liikunnan ilon ja motivaation treenaamiseen. Mies on esitellyt muuttunutta vartaloaan sosiaalisessa mediassa, kertonut treeniohjelmistaan ja julkaissut kuvia aterioistaan.
Elämäntapamuutoksensa jälkeen Vinny on tehnyt uusia aluevaltauksia. Hän aloitti kesällä Las Vegasin Chippendales-tanssiryhmän vierailevana juontajana ja kirjoitti The Keto Guido Cookbook -teoksen, joka sisältää reseptejä ja vinkkejä ketodieetin noudattamiseen.