Jennifer Aniston, 50, poseerasi muotilehden kannessa ja soppa oli valmis – fanit ryöpsäyttivät tylyn mielipiteensä julki: ”Mitä teitte hänelle?”

Julkaistu:

kansikuva
Frendit-tähti Jennifer Aniston on InStyle-lehden lokakuun kansikasvo. Kuvat eivät kuitenkaan olleet kaikkien mieleen.
Frendit-tähti Jennifer Aniston, 50, poseeraa muoti- ja kauneuslehti InStylen lokakuun numeron kansikuvassa. Lehti julkaisi viime viikolla Instagram-tilillään otoksia Anistonin näyttävistä kansikuvista, joissa tähti poseeraa erilaisissa asuissa ja tyyleissä. InStylen lokakuun numerosta nähdään viisi eri versiota, joiden kaikkien kantta koristaa tänä vuonna 50 vuotta täyttänyt Aniston.

– Viiden kannen sarjassa hän kanavoi ikonista kauneutta 60- ja 70-luvuilta, lehti kertoo kansikuvien yhteydessä.

Muutama Anistonin kuvista sai kuitenkin heti ristiriitaisen vastaanoton somessa. Kuva, jossa Aniston poseeraa mustissa olkaimettomissa rintaliiveissä, kiinnitti nopeasti fanien katseet. Moni huomasi kuvaa tarkemmin tutkiessaan, että Aniston näytti siinä varsin ruskettuneelta ja silotellulta.
Anistonin kuvaan kerääntyi nopeasti kommentteja, joissa sitä haukutaan aivan liian käsitellyksi.

– Kaunis kansi, mutta miksi hän on kymmenen sävyä tummempi kuin hän oikeasti on?

– Todella ruskea...

– En muista, että hän olisi noin tumma.

– Omg, niin photoshopattu!

– Rakastan häntä, mutta aivan liian siloteltu.

– Okei, mutta missä on Jennifer Aniston? Tämä ei ole hän.

– Minä en edes tajunnut, että se on hän.

– Mitä te teitte hänelle?

– Missä on se ihana Jennifer Aniston? Tämän kuvan käsittelijän pitäisi saada potkut.

– Tämän silottelu on kamalaa. Hän on kaunis sellaisena kuin on, miksi peititte hänen luonnolliset kasvonsa?

Myös kuva, jossa Aniston poseeraa hattu päässä pisamaisena on herättänyt huomiota, sillä osa faneista ei tunnista näyttelijää siitä.

– Hetkinen, missä on Jennifer? kyselee eräs kommentoija.
Jennifer Aniston täytti helmikuussa 50 vuotta. Frendien Rachel Greeninä maailman valloittanut näyttelijä on monien mielestä ikinuori kaunotar, joka ei juuri ole muuttunut vuosien varrella. Myös Instagramissa asia on pantu merkille ja osa Anistonin kuvia kommentoineista käyttäjistä hämmästelee tähden nuorekasta ulkonäköä.

– Voimmeko puhua hetken siitä, miten tämä nainen vain paranee vanhetessaan? eräs mies hämmästelee.

– Jennifer on aina ollut kaunotar iästä riippumatta, jatkaa nuori nainen.
Aniston on noussut uransa aikana otsikoihin paitsi nuorekkaan ulkonäkönsä, ikonisen tyylinsä ja työnsä myös yksityiselämänsä vuoksi. Tähden kaikki suhteet ovat päättyneet eroon ja hän on saanut otsaansa Hollywoodin ikisinkun leiman.

Pari vuotta sitten Aniston puhui suunsa puhtaaksi siitä, kuinka hänen odotetaan asettuvan aloilleen ja perustavan perheen.

Näyttelijä kertoi, että häneltä udellaan kerta toisensa jälkeen haastatteluissa, onko hän raskaana ja milloin hän aikoo hankkia lapsia.

– Tämän kaltainen toiminta viittaa siihen, että naiset eivät olisi menestyneitä, päteviä tai onnellisia jos he eivät ole naimisissa tai jos heillä ei ole lapsia, Aniston tylytti.
Aniston totesi, ettei hän ole varma aikooko hän hankkia lapsia koskaan.

– Kyllä, minusta voi jonakin päivänä tulla äiti. Mutta en tavoittele äitiyttä siksi, että kokisin itseni jollakin tapaa epätäydelliseksi, vaikka media kovasti haluaa niin uskotella, hän sanoi.


Ansiton nousi raketin lailla maailmanlaajuiseen suosioon 25 vuotta sitten, kun Frendit-sarja näki päivänvalon. Tänä syksynä näyttelijä tähdittää uutta The Morning Show -sarjaa, joka nähdään Apple TV+ -palvelussa. Sarja käsittelee Anistonin mukaan sitä, miten naisia on poljettu alas elokuva- ja tv-alalla ja miten he ovat kohdanneet vuosikausia seksuaalista ahdistelua.

Aniston on Frendien lisäksi tähdittänyt useita elokuvia ja tv-sarjoja. Hänet on nähty muun muassa Cake-, Millerit- ja Kaameat pomot -elokuvissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt