Donald Trump raivosi Twitterissä: kutsui laulaja John Legendin vaimoa Chrissy Teigenia ”rivosuiseksi” – mallikaunotar vastasi alatyylisesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Donald Trump raivosi Twitterissä: kutsui laulaja John Legendin vaimoa Chrissy Teigenia ”rivosuiseksi” – mallikaunotar vastasi alatyylisesti

Donald Trump kutsui John Legendin puolisoa Chrissy Teigenia ”rivosuiseksi vaimoksi”.

Trump kutsui Teigenia rivosuiseksi, Teigen vastasi rivolla twiitillä.­

9.9.2019 19:30

Kaikki alkoi myöhään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kun Donald Trump julkaisi sarjan twiittejä, joissa hän hyökkäsi useiden henkilöiden kimppuun.

Trump väitti näiden henkilöiden ottavan epäreilusti kunnian itselleen hallituksen rikosoikeudellisesta uudistuksesta.

– Kaikki ne ihmiset, jotka vaativat rikosoikeudellista uudistusta eivät saaneet sitä tehdyksi. He tulivat pyytämään minulta apua. Sain homman hoidettua vain muutaman senaattorin kanssa. Obama ei päässyt edes lähelle, Trump twiittasi.

Barack Obama, toisin kuin Trump väittää, vaati rikosoikeudellista uudistusta virkakautensa aikana, The Independent-lehti huomauttaa.

Toisessa twiitissään Trump hyökkäsi suoraan CNN:n uutiskommentaattorin Van Jonesin kimppuun:

– Mies nimeltä Van Jones ja monet muut olivat syvästi kiitollisia aikoinaan. Minä allekirjoitin sen lain, ei kukaan muu. Republikaanit ansaitsevat myös kunnian. Nyt kun uudistus on valmis, ihmiset joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, ottavat siitä kunnian itselleen.

– Tyypit, kuten tylsä muusikko John Legend ja hänen rivosuinen vaimonsa puhuvat nyt, kuinka hieno se uudistus on. Enpä nähnyt heitä silloin kun tarvitsimme apua sen läpimenemiseksi.

Presidentin raivo lienee seurausta NBC Newsin viimeviikkoisista uutisista, joissa käsiteltiin uudistusta, ja nostettiin esiin muusikko John Legendin sen hyväksi tekemä työ.

Legendin vaimo, malli Chrissy Teigen ei jäänyt kuunteluoppilaaksi kun huomasi presidentin vähättelevän miestään.

– Mikä p**** ass b****, Teigen aloittaa alatyylisesti.

– Tägäsit kaikki muut paitsi minut. Mikä kunnia, herra presidentti.

Itse asiassa Donald Trump on blokannut Teigenin Twitterissä jo vuonna 2017.

Trump jatkoi kiukutteluaan. Seuraavaksi kunniansa sai kuulla uutisankkuri Lester Holt.

– Holt ei edes mainitse presidentti Trumpia tai republikaaneja, kun hän puhuu uudistuksen läpimenon tärkeydestä. He puhuvat vain pikkutekijöistä tai ihmisistä, joilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Ja kaikki ne ihmiset, jotka kaipasivat epätoivoisesti apuani kun muut olivat epäonnistuneet, syyttävät nyt minua virkavirheestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?