Muistatko Siskoni on noita -sarjassa hurmanneen Holly Marie Combsin? Näyttelijätähti meni kolmatta kertaa naimisiin – tältä hän näyttää nykyään

Julkaistu:

Holly Marie Combs solmi avioliiton ravintoloitsija Mike Ryanin kanssa.
Yhdysvaltalainen tv-sarja Siskoni on noita nousi supersuosioon 90-luvun lopussa. Sarjassa seurattiin neljää Halliwellin siskosta, jotka taistelivat demoneja vastaan taikavoimiensa avulla. Sarjaa esitettiin Suomessa aina vuoteen 2008 asti.

Nyt sarjassa Piperia näytellyt Holly Marie Combs on mennyt naimisiin. 45-vuotias Combs astui avioon ravintoloitsija Mike Ryanin kanssa.

People-lehden mukaan häät olivat intiimi ja pieni ulkoilmatilaisuus. Vihkitilaisuus järjestettiin Californiassa. Koskettavaa tilaisuutta olivat todistamassa paikan päällä myös Siskoni on noita -sarjan näyttelijäkollegat Brian Krause ja Drew Fuller.


Combs ehti olla sinkkuna viisi vuotta, ennen kuin tapasi nykyisen aviomiehensä. Parin tiet kohtasivat ravintolassa Los Angelesissa 2016.

Avioliitto on Combsin kolmas. Hän oli vuosina 1993–1997 naimisissa Bryan Travis Smithin kanssa. Vuonna 2004 Combs solmi liiton David Donohon kanssa, ja pari sai kolme lasta: Finleyn, 15, Rileyn, 12, ja Kelleyn, 10. Combs ja Donoho erosivat vuonna 2011.


Toisen avioeronsa jälkeen Combs oli tyytyväinen elämäänsä yksinhuoltajana, eikä etsinyt rakkautta. Tavattuaan Ryanin hän kuitenkin rakastui päätä pahkaa. Myös Ryanilla oli lapsia edellisestä liitostaan.

– Olimme molemmat siinä pisteessä elämäämme, että olimme antaneet kaikkemme lapsillemme. Olimme ihan okei sen kanssa, että todennäköisesti kasvattaisimme heidät yksinhuoltajina. Tämä on se vanhanaikainen tarina, että löydät rakkauden silloin, kun sitä vähiten odotat. Se iski ainakin minulle päin kasvoja, Combs nauroi yhdysvaltalaislehdelle.

– Meidän yhteytemme on vain niin ihmeellinen. Heti kun lopetin etsimästä täydellistä ihmistä, täydellinen ihminen ilmestyi eteeni.


Pari pidätteli hieman rakkauttaan lastensa vuoksi. Kumpikaan ei halunnut rynnätä suin päin uuteen suhteeseen.

– Kiersimme kehää vähän aikaa. Meillä molemmilla on lapsia, joten halusimme olla varovaisia, hienotunteisia ja hitaita, Combs kuvaili.

Kaksi vuotta sitten Ryan päätti esittää tärkeän kysymyksen ja kosi Combsia pariskunnan lasten läsnä ollessa.

– Hän piti huolen siitä, että kaikki lapset olivat mukana. Hän vitsaili, etten voisi kieltäytyä lasten edessä, Combs kertoi.

Combs on Siskoni on noita -menestyssarjan jälkeen tehnyt jonkin verran näyttelijäntöitä. Hänet nähtiin muun muassa Valehtelevat viettelijät -sarjassa vuosina 2010–2017.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt