Euroviisulegenda Måns Zelmerlöw meni naimisiin näyttelijärakkaansa kanssa – valat lausuttiin Kroatian henkeäsalpaavissa maisemissa

Julkaistu:

Måns Zelmerlöw ja Ciara Janson ovat astuneet avioliiton satamaan Kroatiassa.
Ruotsin euroviisuvoittaja Måns Zelmerlöw on mennyt naimisiin. Yksi kaikkien aikojen viisusuosikeista vei vihille tyttöystävänsä ja lastensa äidin, Hollyoaks-sarjastakin tutun brittinäyttelijän Ciara Jansonin.

Hääonnesta uutisoivat muun muassa ruotsalainen Aftonbladet ja yhdysvaltalainen Entertainment Daily.

Julkkiksia vilisseet häät vietettiin Kroatian henkeäsalpaavissa maisemissa. Tuore aviopari ei ole vielä julkaissut kuvia tärkeästä päivästään, mutta sen sijaan häissä vieraana ollut laulaja Carola Häggkvist ylisti koskettavaa vihkitilaisuutta Instagramissaan.

– Måns Zelmerlöwin ja Ciaran häät tänään, Häggkvist hehkutti perjantaina.
Vihkitilaisuus järjestettiin kuvien perusteella auringonlaskun aikaan Kroatian upeissa maisemissa. Morsian luotti tyköistuvaan ja kauniiseen häämekkoon.

Romanttisen vihkitilaisuuden jälkeen vieraat ohjattiin ylellisen ja runsaan päivällisen pariin, jonka aikana kuultiin monia koskettavia puheita tuoreelle avioparille.
Aftonbladetin mukaan Janson on mieltynyt ruotsalaiseen designiin, ja hänen vihkisormuksensa oli Efva Attlingin käsialaa. Upean häämekon oli puolestaan suunnitellut Ida Lanto, jonka luomuksia ovat käyttäneet Ruotsin kuninkaalliset, kuten prinsessa Sofia.

Häissä oli Häggkvistin ja muiden julkkisten lisäksi läsnä Jansonin entinen kollega, Hollyaoks -tähti Chris Fountain.


Pariskunta meni kihloihin viime kesänä. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi viime vuonna.

– Tervetuloa maailmaan sinä pieni, täydellinen supersankari. Euroviisut 2038, täältä tullaan, Zelmerlöw velmuili lapsensa synnyttyä.

Lisäksi Jansonilla on vuonna 2014 syntynyt Archie-poika aiemmasta suhteestaan.

Zelmerlöw edusti Ruotsia euroviisuissa vuonna 2015 Heroes-kappaleellaan. Näyttävää grafiikkaa sisältänyt esitys keräsi ennätysmäärän pisteitä ja kirkkaasti voiton tehden Zelmerlöwstä yhden kaikkien aikojen viisusuosikin. Zelmerlöw ihastutti myös seuraavana vuonna viisujuontajana kotimaassaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt