Marjo Sjöroos menetti puolisonsa traagisessa onnettomuudessa vain 26-vuotiaana – uusi onni löytyi ihmeellisen sattuman kautta

Marjo Sjöroos jäi nuorena yllättäen leskeksi ja yksinhuoltajaksi. Lopulta rakkaus Rauno-puolisoon syttyi 9-vuotiaan Toni-pojan avulla.

Rauno ja Marjo Sjöroos juhlistivat heinäkuussa 30-vuotishääpäiväänsä.

7.9.2019 19:30

Marjo Sjöroos juhlisti äskettäin 30-vuotishääpäiväänsä puolisonsa Rauno Sjöroosin kanssa. Fashion Team -mallitoimistoa luotsaava Sjöroos rakastui Raunoon muutama vuosi sen jälkeen, kun oli jäänyt leskeksi.

Sjöroos oli vain 26-vuotias, kun hänen Esa-puolisonsa kuoli traagisessa liikenneonnettomuudessa.

– Meillä oli kauhean hyvä elämä. Menin shokkiin, kun minulle kerrottiin, että hän oli jäänyt junan alle. Sää oli luminen, ja veturinkuljettaja oli nähnyt Esan kurottautuneen ottamaan lattialta jotain. Hän oli yrittänyt painaa jarrua, mutta auto luisui junan alle.

Samalla Sjöroos jäi heidän Toni-pojan yksinhuoltajaksi.

– Se oli todella vaikeaa. Olin tehnyt vain mallintöitä ja ollut sittemmin kotiäiti. Pelkäsin, etten pysty elättämään lastani.

Marjo Sjöroos menetti Esa-puolisonsa traagisessa liikenneonnettomuudessa.

Juuri Toni-poika oli lopulta se, joka auttoi äidin uuteen alkuun elämässään. Toni oli jo lapsena innokas TPS-jääkiekkofani ja tulikin erään kerran jäähallilta kotiin ilmoittaen löytäneensä maalivahdista uuden isän.

– Rauno oli kuullut, että Tonin isä on kuollut liikenneonnettomuudessa, joten hän oli jutellut pienelle pojalle usein jäähallilla, ja he olivat ystävystyneet. Lopulta Toni vei minut jäähallille tapaamaan Raunoa.

Rakkaus roihahti heti. Pari muutti pian yhteen ja eli vuosia avoliitossa. Häitä tanssittiin vuonna 1989.

– Pappikin sanoi meitä vihkiessään, että tämä pari löysi toisensa ihmeellisten kohtaamisten kautta.

Rauno ja Marjo Sjöroos juhlistivat heinäkuussa 30-vuotishääpäiväänsä.

Surun käsitteleminen vei pitkään, vaikka uusi onni kukoistikin. Sjöroos oli armollinen itselleen ja antoi Raunon tukea häntä.

– Rauno lohdutti minua öisin, kun huusin unissani Esan perään. Kyllä se aika paljon vaatii mieheltä, että hän pysyi vierellä tällaisina hetkinä, Sjöroos sanoo.

– Kertasin muutenkin paljon elämäämme Esan kanssa. Meidän viimeisiä hetkiä ja hänen tapojaan, Sjöroos muistelee.

Pitkää yhteistä taivalta pariskunta juhlisti heinäkuussa ihan vain kotonaan. Juhlaa oli kerrakseen, sillä samaan aikaan myös Sjöroosin mallitoimisto juhlisti 30-vuotista taivaltaan.

Sjöroos kehottaa kaikkia puolisonsa menettäneitä olemaan avoimin mielin ja luottamaan kohtaloon.

– Uskon, että jos sinulle on tarkoitettu toinen ihminen, niin kyllä se tulee eteen. Minäkään en etsinyt rakkautta, mutta poika löysi itselleen isän ja minulle puolison. Ja täytyy sanoa, että sain maailman ihanimman aviomiehen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?