Hillary Clinton ylistää herttuatar Meghania Instagramissa – kommentoijien huomio kiinnittyi heti outoon yksityiskohtaan: ”Oletko tosissasi?”

Julkaistu:

Hillary Clintonin ylistävä Instagram-kirjoitus herätti fanien epäilyksen.
Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen, poliitikko Hillary Clinton, 71, hehkuttaa herttuatar Meghania virallisella Instagram-tilillään.

Clinton julkaisi viikonloppuna mustavalkoisen kuvan Sussexin herttuattaresta. Clinton julistaa olevansa erittäin vaikuttunut amerikkalaissyntyisen Meghanin tekemästä hyväntekeväisyystyöstä.

– Olen todella inspiroitunut kuinka Meghan Markle edustaa Yhdysvaltoja ja Iso-Britanniaa maailmanlaajuisesti, Clinton ylistää.

Clinton esittelee kuvan yhteydessä Meghanin uuden hyväntekeväisyysprojektin, Smart Works Charityn. Järjestö lahjoittaa työttömyyden kanssa kamppaileville naisille edustavia vaatteita ja tarvikkeita, joita he tarvitsevat ollakseen työhaastatteluissa parhaita mahdollisia versioita itsestään.

– Mahdollisuus ansaita oma palkkakuitti on yksi avaintekijä naisten taloudelliseen, sosiaaliseen ja kulttuuriseen tasa-arvoon. Se kaikki voi alkaa hyvistä vaatteista, Clinton muistuttaa.
Herttuatarta ylistävän julkaisu täyttyi pian kirjavista kommenteista.

– Olen täysin samaa mieltä!

– Meghan on esikuva, josta me kaikki voisimme ottaa mallia.

Osa sen sijaan häkeltyi Clintonin kirjoituksesta, sillä viime päivinä on uutisoitu laajasti Meghanin palkkaamasta PR-tiimistä Sunshine Sachsista.

Meghan palkkasi jo aiemmin asioidenhoitajakseen kansainvälisesti tunnetun PR-gurun Sara Lathamin, joka työskenteli myös Clintonille hänen presidentinvaalikampanjassaan vuonna 2016. Latham työskenteli myös Clintonin miehelle Bill Clintonille 90-luvulla.


Kriittisimmät kommentoijat epäilivät tuoreella päivityksellä olevan tekemistä herttuattaren PR-managerin kanssa, joka on myös Clintoneille.

– Et voi olla tosissasi. Meghanin PR-henkilö Sarah varmaan pyysi sinua tekemään tämän. Muistan, että hän työskenteli sinulle.

– Ja tällä ei siis ole mitään tekemistä sen kanssa, että hänen uusi PR-agentti työskenteli aiemmin sinulle?

– Sama PR-manageri? Olen pettynyt. Älä tee tätä, Hillary.

– Ei, Hillary, onko tämä sinun PR-tiimisi julkaisema?

– Et ole koskaan aiemmin hehkuttanut häntä, mutta nyt yhtäkkiä teet niin?

– Oikeasti? Hän on ihminen, joka lentää yksityiskoneilla. Turhaa, ällöttävää ja tekopyhää.

– Oletko tosissasi? Hän on tehnyt enemmän hallaa kuin hyvää Yhdysvaltain ja Ison-Britannian väleille.


Brittihovin kerrotaan olevan shokissa Meghanin uusista suunnitelmista. Hänen äskettäin palkkaamansa Sunshine Sachs edusti muun muassa Michael Jacksonia, kun häntä syytettiin pedofiliasta. Firma edusti myös Harvey Weinsteinia vuonna 2015, kun miestä syytettiin malli Ambra Battilana Gutierrezin kourimisesta.

Hollywoodista palkatut Shawn Sachs ja Keleigh Thomas Morgan ovat edustaneet Meghania ennenkin hänen näytellessään Pukumiehet-sarjassa. Ensitöikseen Sachs ja Morgan tekivät suunnitelman uuden hyväntekeväisyysjärjestön perustamisesta.

– Hollywood-firman palkkaaminen kuningasperheen jäsenelle on erittäin epäsovinnaista. Palatsin työntekijät ovat olleet viime kuukaudet aivan puulla päähän lyötyjä, koska Meghan ja Harry eivät kiinnitä minkäänlaista huomiota omiin – erittäin ammattimaisiin – avustajiinsa, vaan kuuntelevat mieluummin ulkopuolisia, lähde totesi brittimedialle.

Sunshine Sachsin tiedetään käyttävän koviakin keinoja asiakkaidensa asioita hoitaessaan. Yritys jäi kiinni vuonna 2015 siitä, että he olivat poistaneet Mia Farrowin, Sarah Brightmanin ja Naomi Campbellin Wikipedia-sivustoilta kaiken vähänkään negatiivisen materiaalin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt