Ruotsin tunnetuin miljonääriäiti paljasti karun seikan unelmaliitostaan: tunnusti puolisolleen synkän salaisuuden 30 vuoden jälkeen

Julkaistu:

Maria Montazami ja Kamran-puoliso puhuivat puoli vuotta sitten suunsa puhtaaksi avioliittonsa tilasta. Samalla molemmat myönsivät pettäneensä toisiaan.
Maria Montazami, 53, nousi suomalaisten tietoisuuteen Ruotsin miljonääriäidit -sarjasta. Suositussa sarjassa seurataan ruotsalaisten miljonääriäitien ylellistä elämää Hollywoodissa.

Sarjassa alusta asti mukana ollut Montazami on ollut vuodesta 1990 asti naimisissa liikemies Kamran Montazamin kanssa. Ruotsin miljonääriäideissä pariskunnan perhe-elämä ja pitkä liitto on näyttänyt olevan idylliä ja romantiikkaa täynnä, mutta pari on joutunut käymään läpi omat karikkonsa.

Montazami paljasti äskettäin Svenska Hollywoodfruar – i fokus -ohjelmassa pariskunnan molempien osapuolten pettäneen toisiaan. Aftonbladetin mukaan Montazami kuvaili ohjelmassa pariskunnan ajautuneen suhteessaan umpikujaan ja puhdistaneen ilmaa noin puoli vuotta sitten.

– Kyllä, mutta hän tietää siitä, Montazami vastasi, kun häneltä kysyttiin onko hän pettänyt aviomiestään.

– Molemmat kerroimme toisillemme. Nyt olemme paljastaneet kaiken. Olemme täysin okei asian kanssa, Montazami vakuuttaa.
Pettäminen tapahtui Montazamin mukaan aivan suhteen alkuaikoina.

– Älkää tuomitko meitä nyt vain siksi, että olin uskoton noin 30 vuotta sitten, aivan kuten hänkin oli, Montazami vetosi ohjelmassa.

Montazamin mukaan avioliitto ajautui kriisiin pariskunnan lasten muutettua pois kotoa. Pariskunnalla on neljä lasta: Hanna, Sara, Nicholas ja Emma.

– Laitoimme kaiken peliin. Meillä ei ole ollut vaikeuksia vuosiin. Asiaan vaikutti varmaan myös se, että lapsemme ovat nyt lähteneet. Paljon tapahtuu, kun lapset kasvavat ja muuttavat pois kotoa, Montazami sanoo.
Maria Montazami esiintyy suositussa Ruotsin miljonääriäidit -tv-sarjassa omana itsenään. Sarja alkoi pyöriä televisioruuduissa jo vuonna 2009.

Montazami päätyi Yhdysvaltoihin nuorena ja työskenteli siellä au pairina. Myöhemmin hän tapasi miehensä, ravintoloitsija Kamran Montazamin. Pari asettui Kaliforniaan, jossa Maria on toiminut kotiäitinä kasvattaen parin neljä lasta.
Ruotsin miljonääriäidit -sarja teki Montazamista supertähden kotimaassaan. Hän nousi nopeasti sarjan tunnetuimmaksi hahmoksi, sillä hänen värikäs elämänsä vetosi katsojiin.

Tyttäret Hanna ja Sara ovat luoneet uraa malleina. Lisäksi he ovat perustaneet äitinsä kanssa yhteisen vaatemerkin, jonka tuotteita he mainostavat ahkerasti näyttävissä mallikuvissa. Kolmikko luotsaa merkkiään Yhdysvalloissa sekä Ruotsissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt