Kauniit ja Rohkeat -tähti pelkää henkensä edestä – haki aviomiehelleen lähestymiskieltoa

Julkaistu:

Ashley Jones on hakenut avioeroa miehestään Joel Henricksistä. Nyt miehelle määrättiin myös lähestymiskielto väkivaltaisen käytöksen vuoksi.
Kauniit ja rohkeat -sarjassa Bridget Forresteria näytellyt Ashley Jones on hakenut avioeroa puolisostaan Joel Henricksistä. People-lehden mukaan 43-vuotias Jones jätti avioerohakemuksen yksin perjantaina.

Avioliitto on ollut myrskyisä, sillä Jones on joutunut hakemaan lähestymiskieltoa miehelleen tämän väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Lähestymiskielto astui voimaan aivan äskettäin.

People-lehden mukaan lähestymiskieltoon liittyvistä oikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Jones on muun muassa joutunut pakenemaan kotoaan parin yhteisen Joel-pojan kanssa. Henricksillä on myös Huck-niminen poika aiemmasta suhteestaan.

– Olin peloissani omasta ja poikamme turvallisuudesta, Jones toteaa asiakirjassa yhdysvaltalaislehden mukaan.


Jonesin paettua kotoaan Henricks jatkoi edelleen hänen vainoamistaan ja häiritsemistään.

Tunteita ja tuoksuja -tv-sarjastakin tutun Jonesin mukaan Henricks on myös pahoinpidellyt häntä vuosien ajan. Väkivaltainen käytös alkoi jo ennen kuin pari meni naimisiin 2016. Pahimmillaan vammat ovat olleet niin pahoja, että Jones on joutunut hakeutumaan sairaalahoitoon.

Väitteiden mukaan Henricks mursi Jonesin kädestä luita vuonna 2017. Vamma vaati leikkausta.

– Hän haukkuu ja nimittelee minua säännöllisesti, ja on ollut äärimmäisen mustasukkainen entisistä poikaystävistä, joiden kanssa en ole ollut missään tekemisissä, Jones kertoi lähestymiskieltoa hakiessaan.


Jonesin mukaan hänen miehensä lupasi toistuvasti lopettaa juomisen, joten hän palasi suhteeseen aina takaisin. Alkoholin lisäksi Henricksin kerrotaan käyttävän huumeita. Hänen tiedetään vuosi sitten yrittäneen myös itsemurhaa, mutta Jones ehti väliin.

Jones kertoi myös löytäneensä autostaan jäljittimen, jonka hän poisti välittömästi. Kotoaan hän poistui lopullisesti mustasukkaisen riidan jälkeen.

Nyt oikeus on määrännyt Henricksin pysymään vähintään 90 metrin etäisyydellä Jonesista.

Kärsitkö sinä tai tuttusi lähisuhdeväkivallasta? Suomessa apua tarjoaa muun muassa Nollalinjan ilmainen auttava puhelin (0800 005 005), johon voi soittaa mihin kellon aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä. Päivystäjä ei näe puhelinnumeroasi, eikä puhelusta jää jälkeä puhelinlaskuusi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt