Syyttäjät suosittavat Täydelliset naiset -tähdelle vankilatuomiota – teinitytär puhkesi kyyneliin kuultuaan äitinsä teosta

Julkaistu:

Rikos
Varietyn mukaan Huffman tuomitaan ensi viikolla Bostonissa.
Syyttäjät suosittavat Täydelliset naiset -tv-sarjasta tutulle näyttelijälle Felicity Huffmanille kuukauden vankilatuomiota, kertoo Variety-lehti verkkosivuillaan.

Kymmeniä varakkaita ihmisiä on syytetty Yhdysvalloissa juonittelusta ja lahjonnasta, jonka tarkoituksena oli saada omat lapset hyvämaineisiin lukioihin ja yliopistoihin.

Huffman, 56, myönsi huhtikuussa lahjoneensa konsultin 15 000 dollarilla. Hänet tuomitaan ensi viikon perjantaina Bostonissa.

”Reilu mahdollisuus”

Puolustusasianajajat esittävät, että Huffman määrättäisiin sakkojen lisäksi koeajalle ja yhdyskuntapalveluun. Syyttäjien mukaan vankilatuomio on kuitenkin perusteltu, koska näyttelijä tiesi tekevänsä rikoksen.

Huffman sanoo, että hänen tarkoituksenaan oli ainoastaan antaa tyttärelleen ”reilu mahdollisuus” päästä opiskelemaan näyttelemistä.

– Nyt näen tuon lausunnon ironian, koska se mitä tein, on reiluuden vastakohta. Rikoin lakia, petkutin koulutusyhteisöä sekä petin tyttäreni ja perheeni, hän kommentoi.

Puoliso kirjoitti kirjeen oikeudelle

Felicity Huffmanin mukaan tytär puhkesi kyyneliin kuultuaan äitinsä teosta ja tivasi tältä ”Miksi et uskonut minuun?”

– Sokeassa paniikissani tein juuri sen, minkä halusin epätoivoisesti välttää. Vaaransin tyttäreni tulevaisuuden, perheeni yhtenäisyyden ja oman rehellisyyteni. Kadun tekoani syvästi ja pysyvästi.

Golden Globe -palkitulla Huffmanilla on kaksi lasta näyttelijäpuolisonsa William H. Macyn kanssa.

Muun muassa Fargo-elokuvassa näytellyt Macy, Täydellisistä naisista tuttu näyttelijä Eva Longoria ja hittisarjan luoja Marc Cherry puolustivat Huffmania oikeudelle toimittamissaan kirjeissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt