Ruotsalaismedia: Onko Asap Rockyn asianajajan murhayrityksen takana entinen huippujuristi?

Julkaistu:

Ruotsi
Tutkinnan yhteydessä on pidätetty nainen.
Yhden tutkintalinjan mukaan entisen huippujuristin epäillään olevan Asap Rockyn asianajajan murhayrityksen takana. Asiasta kertovat ruotsalaislehdet Aftonbladet ja Expressen verkkosivuillaan.

Rap-artisti Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, tuomittiin elokuussa Tukholman käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä.

TMZ-viihdesivusto uutisoi aiemmin, että amerikkalaistähteä ennen varsinaista oikeudenkäyntiä edustanutta Henrik Olsson Liljaa ammuttiin päähän ja rintaan hänen Tukholman keskustassa sijaitsevan kotinsa porraskäytävässä perjantaiaamuna.
Ruotsalaismedian mukaan tutkinnan yhteydessä on pidätetty nainen, entinen huippujuristi, joka on saattanut pestata palkkatappajan murhaamaan miehen. Silminnäkijöiden mukaan uhri kertoi itse epäilystään viranomaisille.

Naisen kerrotaan jättäytyneen pois työelämästä muutama vuosi sitten, minkä jälkeen hän on itse joutunut vaikeuksiin lain edessä ja saanut useita rikostuomioita.
Mediatietojen mukaan naisen ja ampumisen uhrin välillä on ollut jonkinlainen konflikti. Epäilty ampuja on edelleen vapaana.

Uhrin voinnista ei ole toistaiseksi paljastettu mitään julkisuuteen. Hänen kerrotaan soittaneen itse hätänumeroon ampumisen jälkeen.

– Hän makasi maassa ja hänellä oli ampumahaava. Ohikulkija yritti tyrehdyttää vuodon, Expressenille kerrotaan.

Lehden tietojen mukaan Lilja oli tajuissaan ambulanssin tullessa paikalle ja hän oli pystynyt kertomaan lyhyesti poliisille tapahtuneesta.

– Joka paikka oli yltä päältä veressä. Muut asukkaat tulivat ulos kodeistaan ja heille kerrottiin, että miestä oli ammuttu rappukäytävässä. Lattialla oli hylsyjä, silminnäkijä sanoo.