Krista Siegfrids avautuu viimein avioerostaan – paljastaa, mikä päätti 14 vuoden parisuhteen

Julkaistu:

ero
Laulaja ja juontaja Krista Siegfrids aloittaa tänä syksynä puhtaalta pöydältä: takana on avioero, joka mullisti koko elämän ja edessä uusi arki omilla ehdoilla.
Viime maaliskuussa laulaja Krista Siegfrids kertoi Instagramissa eronneensa pitkäaikaisesta puolisostaan, radiojuontaja ja koomikko Janne Grönroosista. Pari oli naimisissa alle kaksi vuotta, mutta yhdessä peräti 14 vuotta. He jakoivat elämänsä vuosien ajan ja olivat toistensa tuki ja turva.
Jossakin vaiheessa Siegfridsistä alkoi kuitenkin tuntua, ettei parisuhde antanut enää sitä, mitä sen piti antaa. Pari ajautui erilleen ja alkoi haluta elämältä erilaisia asioita. Tuntui, etteivät heidän unelmansa enää kohdanneet ja että he halusivat elämältä eri asioita.

– Koen, että me kasvoimme erilleen. Joskus ajattelin, että tulemme aina olemaan yhdessä, mutta ihmiset muuttuvat ja se on pakko hyväksyä, Siegfrids sanoo IS:lle.


Tilanne oli vaikea ja sitä mietittiin pitkään. Päätös erosta ei syntynyt yhdessä yössä, mutta oli lopulta selkeä. Siegfrids kertoo, että pari erosi hyvässä hengessä ja ystävinä. Silti päätös oli kipeä ja tuntui todella pahalta.

– Ei kukaan heitä 14 vuotta roskiin tuosta noin vain. Olimme niin kauan yhdessä, että parisuhde oli valtava pala minua, joka ei nyt ole enää mukana. Elämäni muuttui eron myötä tosi paljon, mutta se oli silti oikea päätös.

Siegfrids kertoo, ettei hän ei kadu mitään, vaikka liitto ei lopulta toiminutkaan. Hän ei ole jäänyt murehtimaan asioita, joita on tullut tehtyä, vaan katsoo uteliaasti tulevaan.

– Se, että olisin katkera tai katuisin asioita, olisi todella myrkyllistä. Kaikki tapahtuu syystä. Rakastan häntä edelleen ja haluan hänelle kaikkea hyvää. Haluan, että hän saa sen kaiken, mistä haaveilee.

Lue Krista Siegfridsin koko haastattelu viikonlopun Ilta-Sanomista!

Valkoinen neule Selected Femme.