Oletko huomannut? Sami Kuronen ikuisti Temptation Islandin iholleen – TIS-tatuointeja on jo kuusi, seitsemäs pian tulossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Oletko huomannut? Sami Kuronen ikuisti Temptation Islandin iholleen – TIS-tatuointeja on jo kuusi, seitsemäs pian tulossa

Julkaistu: 6.9. 7:10

Tempparit-juontaja Sami Kuronen on halunnut ikuistaa juontamansa Temptation Island -kaudet käsivarteensa.

Radio Rockin DJ-vieraana toimiva Sami Kuronen esitteli kanavan juontajalle Marcelle tatuointejaan. Kuronen kertoo, että hän otti ensimmäisen tatuointinsa 15 vuotta sitten. Siinä komeilee Kiss-yhtyeen keulahahmo.

– Gene Simmonsin pärstä tuli tohon olkapäähän ekana tatuointina, Kuronen sanoo.

Kuronen sanoo, etteivät hänen tatuointinsa ole päätyneet iholle sattumalta tai hetken mielijohteesta. Ensimmäistä tatuointiaan hän mietti vuosikausia.

– Olen kaikissa asioissa ihan helvetillinen jahkailija. Varmaan kymmenen vuotta mietin, että pitäiskö se tatska ottaa. Sitten sain synttärilahjaksi lahjakortin ja sitten se oli melkein pakko ottaa, kun viimeinen käyttöpäivä alkoi lähestyä.

Sittemmin tatuointeja on tullut lisää. Juontajan kädessä on muun muassa Bon Jovi -yhtyeen logo hieman muokattuna, nuottiavaimia ja muita musiikkiaiheisia tatuointeja. Hän paljastaa Radio Rockilla, että kädessä on myös Temptation Islandille omistettuja tatuointeja.

Sami Kuronen on ikuistanut juontamansa Temptation Islandin tuotantokaudet iholleen tähtinä.

Sami Kuronen on ikuistanut juontamansa Temptation Islandin tuotantokaudet iholleen tähtinä.

Kuronen on juontanut sarjaa kuuden tuotantokauden verran. Sen seuraava tuotantokausi kuvataan pian tutuissa Thaimaan paratiisimaisemissa.

– Temptation Island näkyy kädessäni tähtinä. Se on kuitenkin iso osa elämääni ja ajattelin, että haluan siitä jonkinlaisen muiston. Ajattelin, että noh, tässä näitä kausia tulee, niin pistetään aina tähti per kausi. Nyt niitä on tuossa kuusi. Nyt loppuvuodessa Thaimaassa hakataan siihen seitsemäs.

Kuronen naureskelee, että mikäli suosittu sarja jatkuisi 20 tuotantokauden verran, täytyisi hänen antaa tatuointien käyttöön myös toinen kätensä.

– Veikkaan, että sitten luonto hoitaa jo sen, että mä en enää ole siellä 20. kaudella, Kuronen nauraa.

Sami Kuronen Temptation Islandin kuvaukissa vuonna 2014.

Sami Kuronen Temptation Islandin kuvaukissa vuonna 2014.