Me Naiset: Jukka Hildén tapasi Chachi-kihlattunsa ollessaan vielä naimisissa – huomasivat päätyvänsä toistensa seuraan ääriolosuhteissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Jukka Hildén tapasi Chachi-kihlattunsa ollessaan vielä naimisissa – huomasivat päätyvänsä toistensa seuraan ääriolosuhteissa

Jukka Hildénin tutustui Chachi Gonzalesiin juontamansa seikkailuohjelman kuvauksissa

5.9.2019 13:04

Ensimmäistä yhteistä lastaan odottavat Jukka Hildén ja Chachi Gonzales ovat antaneet Me Naisille yhteishaastattelun. Pari kertoo lehdelle siitä, miten he tapasivat ja millainen heidän suhteensa on.

Hildén tapasi Gonzalesin ollessaan vielä naimisissa ex-puolisonsa Outin kanssa. Kaksikko tutustui Hildénin juontaman Ultimate Expedition -ohjelman kuvauksissa Perun vuoristossa.

Ultimate Expedition on Hildénin tuottama amerikkalaisversio Huippujengi-tv-sarjasta, joka hätiin myös Suomessa. Sarja esitettiin Youtuben Red-palvelussa vuonna 2018 ja siinä oli mukana joukko yhdysvaltalaisia tähtiä.

Ohjelman kuvausten aikana Hildén huomasi, kuinka valoisa ja iloinen persoona Gonzales on. Me Naisten mukaan Hildén ja Gonzales päätyivät vuorilla ääriolosuhteissa vietetyn kolmen viikon aikana keskustelemaan keskenään kerta toisensa jälkeen. Ujo Gonzales huomasi, että Hildénin kanssa oli helppo puhua.

– Aiemmissa parisuhteissa kumppanini olivat olleet kontrolloivia. Jukka sen sijaan oli kannustava, epäitsekäs ja kiltti, ja hänessä oli valtavasti hyvää energiaa, Gonzales kertoo Me Naisten haastattelussa.

Kun kaksikko palasi kuvausreissulta koteihinsa, jatkoivat he yhteydenpitoa ystävinä. Samalla Hildén oli vaikeiden päätösten edessä ja lopulta hän erosi puolisostaan. Sen jälkeen Hildén ja Gonzales alkoivat tapailla.

– On ollut myös ihmisiä, jotka eivät ole ymmärtäneet valintojamme ja haluani pyrkiä onnellisuuteen, Hildén sanoo Me Naisissa.

Hildén kertoo Me Naisille, että hän muisti vasta Perun-matkan jälkeen, että Suomen Yhdysvaltain-suurlähettiläs oli sanonut hänelle, että jos haluaa löytää vaimon tai lasten äidin, kannattaa tämän kanssa lähteä ääriolosuhteisiin telttailemaan.

– Tuo ajatus tuli mieleeni vasta jälkeenpäin. Kun lähdimme vuorille, en osannut etsiä tai odottaa mitään, olinhan naimissa, Hildén sanoo Me Naisissa.

Umpirakastunut pari aikoo viettää häitään ensi kesänä Meksikossa. Me Naisten mukaan he menevät sitä ennen naimisiin maistraatissa Suomessa.

Hildén ja Gonzales kihlautuivat vuosi sitten elokuussa. Pari julkisti ilouutiset Instagramissa, jossa Gonzales esitteli muhkeaa timanttisormustaan. Myös tieto parin perheenlisäyksestä paljastui sosiaalisen median kautta. Pariskunta kertoi olevansa äärimmäisen onnellinen siitä, että heitä on pian kahden sijaan kolme.

Hildén ja Gonzales paljastivat viime keväänä Posse-ohjelmassa, että parin lapsi tulee syntymään Suomessa. Pari aikoo siksi viettää loppuvuodesta enemmän aikaa Hildénin kotimaassa.

– Silloin hän saa Suomen kansalaisuuden ja Suomi on maailman paras maa, joten miksi ei, he sanoivat.

Elokuun alussa pari kertoi Youtube-videolla, että heidän lapsensa on tyttö. Tulevat vanhemmat olivat äärimmäisen iloisia tyttärestä ja puhkesivat onnen kyyneliin videollaan.

Hildénillä on kaksi lasta aiemmasta liitostaan: 7-vuotias poika ja 5-vuotias tyttö, jotka saavat vauvan synnyttyä pikkusiskon. Hildénin lapset asuvat äitinsä luona Suomessa.

Hildén kertoi viime keväänä IS:lle, että vaikka hän ja Gonzales ovat viihtyneet hyvin kodissaan Los Angelesissa, toivovat he pystyvänsä viettämään jatkossa enemmän aikaa myös Suomessa.

Meksikolaisjuurinen Gonzales kehui Suomen olevan ihana maa, johon on aina mukava saapua.

– Rakastan Suomea, se on yksi lempipaikoistani, koska rakastan Hesburgeria, hän hehkutti ja jatkoi nauraen:

– Olen jo syönyt kehon painoni verran ruokaa Hesburgerissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?