Britney Spearsin kyläily sai karmaisevan lopun – poptähden isä höykytti raivokkaasti 13-vuotiasta tyttärenpoikaansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spearsin kyläily sai karmaisevan lopun – poptähden isä höykytti raivokkaasti 13-vuotiasta tyttärenpoikaansa

Britney Spearsin ex-mies paljastaa tähden isän käyneen käsiksi parin 13-vuotiaaseen poikaan.

Poptähti joutui aiemmin tänä vuonna hoitoon mielenterveysongelmien takia.­

5.9.2019 15:20

Poptähti Britney Spearsin perhesuhteet ovat nousseet jälleen otsikoihin Yhdysvalloissa. Poptähden ex-mies Kevin Federline on syyttää Spearsin Jamie-isän käyneen parin yhteisen pojan kimppuun elokuussa.

Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplan kertoo People-lehdelle kärhämät tapahtuneen elokuun 24. päivä, kun Britney Spears ja hänen kaksi lastaan, 13-vuotias Sean Preston ja 12-vuotias Jayden James, olivat vierailemassa tähden isän luona, kun Jamie Spears ja Sean Preston ajautuivat rajuun riitaan.

The Blast -sivuston mukaan teinipojan ja tähden isän kärhämä muuttui väkivaltaiseksi, kun Jamie Spears oli rikkonut makuuhuoneen oven ja riepotellut tyttärenpoikaansa.

– Britney toimi tilanteessa oikein ja vei lapset pois tilanteesta. Lapset järkyttyivät tapahtuneesta, Federlinen asianjaja sanoo Peoplelle.

Poptähden ex-mies marssi heti seuraavana päivänä poliisiasemalle ja haki Jamie Spearsille lähestymiskieltoa. People-lehti kertoo, että oikeudessa on käsitelty myös lasten huoltajuutta ja ex-mies on nyt lasten pääasiallinen huoltaja. Federlinen asianajaja sanoo lehdelle, että poptähti on jakanut lasten huoltajuuden Federlinen kanssa, mutta nyt lapset tulevat viettämään suurimman osan ajastaan isänsä luona.

– Tällaista järjestelyä on noudatettu jo noin vuoden ajan ilman oikeuden määräystä, asianajaj sanoo lehdelle.

Poptähti ei myöskään saa tavata lapsiaan valvomatta.

– Kevinille oli tärkeää, että kaikesta huolimatta lapsilla on jatkuva yhteys äitiinsä, asianajaja sanoo.

Britney Spearsin ja Kevin Federlinen liitto kesti vain kaksi vuotta.­

Spears on viime aikoina ollut otsikoissa mielenterveysongelmiensa vuoksi. Nainen on jo pidempään pysytellyt poissa esiintymislavoilta ja Spearsin lähipiiri on kertonut useampaan otteeseen olevansa huolissaan tämän terveydentilasta.

– Britneylla on paljon raskaita henkisiä haasteita, joita täytyy hoitaa lääkityksellä. On kuin hän ei voisi hallita tunteitaan. Kaikki on pelkkää ylä- ja alamäkeä, perheystävä kertoi People-lehdelle toukokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?