Renny Harlin, 60, hehkuu onnea 25-vuotiaan Kay-rakkaansa kanssa – suuntaavat romanttiselle risteilylle Välimerelle

Kiinassa asuva ohjaaja Renny Harlin vie naisystävänsä Kay Huangin viikoksi Välimeren risteilylle.

-Olen Suomen matkani aikana istunut palavereissa, joissa on keskusteltu Suomeen liittyvistä elokuvaprojekteista. Mielessä on myös mahdollinen kiinalais-suomalainen yhteistyö, ohjaaja Renny Harlin sanoi rinnallaan elämänkumppaninsa Kay Huang.

4.9.2019 21:29

Jo pian viisi vuotta Pekingissä asunut ja työskennellyt ohjaaja Renny Harlin, 60, käväisi viikon vierailulla Suomessa elämänkumppaninsa Kay Huangin, 25, kanssa.

Suomeen ohjaajan toi näyttelijä Antti Luusuaniemen ideoima ja järjestämä Hyvinkään Red Carpet -elokuvafestivaali.

– Antti on tehnyt huikean työn. Suuri hatunnosto hänelle, että mies saa vuosittain Hyvinkäälle muun muassa maamme eturivin näyttelijät sekä huippuartistit, Bodies at Rest -elokuvan festivaalivieraille näyttänyt ja ohjaajan työstä suurelle yleisölle puhunut Renny Harlin kehui Farouge-ravintolan kutsuvierasavajaisissa.

Rennyllä menee nyt todella mukavasti. Hänellä on useita käsikirjoituksia pöydällään ja hän muutti äskettäin Pekingissä uuteen, tilavaan kotiin.

Juuri myös uutisoitiin Los Angelesista, että Harlinin Extraordinary Entertainment -tuotantoyhtiö ryhtyy tekemään tv-sarjaa, joka kertoo järjestäytyneestä rikollisuudesta tunnetusta triadista.

– Kyseessä on rikosdraama, ja tietysti olen iloinen siitä, että saimme bisnespartnerini Daljit DJ Parmarin kanssa mukaan tunnetun elokuvakäsikirjoittajan John Fuscon, Renny kertoi.

John Fusco tunnetaan muun muassa elokuvista Nuoret Sankarit, Young Guns II ja Hidalgo sekä Netflixin tv-sarjasta Marco Polo. Fusco on perehtynyt myös itämaisiin taistelulajeihin ja viettänyt aikaa Kiinassa.

Suomesta Renny matkaa takaisin Los Angelesiin, missä hän jatkaa Pierce Brosnanin tähdittämän Misfits-elokuvansa jälkituotantoa.

Ennen Amerikkaa Renny aikoo kuitenkin pitää loman. Hän paljastikin lähtevänsä Kayn kanssa viikon Välimeren risteilylle.

– Haluamme vain nauttia leppoisista kesäpäivistä upealla aluksella. Tosin saattaa olla, ettei puhelin jätä ihan kokonaan rauhaan, Harlin naurahti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?