Rita Tainola Show - Näyttelijä Merja Larivaara: ”Haltioidun miehestäni päivittäin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Merja Larivaara: ”Haltioidun miehestäni päivittäin”

Näyttelijä Merja Larivaara, 55, on miehensä, näyttelijä Kari-Pekka Toivosen kanssa palannut takaisin Porvoon maisemiin viiden Oulussa viettämänsä vuoden jälkeen. Vaikka lähtö Oulun Kaupunginteatterista ei ollut kovin mieluisa joidenkin soraäänten takia, Merja painottaa heillä olevan Oulusta vain hyviä muistoja.

7.9.2019 7:48

– Elämää katsotaan eteenpäin, ensi vuonna takaisin Helsingin Kaupunginteatteriin palaava Merja sanoo Tainola Show -podcastissa.

  • Kuuntele koko podcast alla olevasta soittimesta. Jos soitin ei näy oikein, voit kuunnella jakson Suplasta tästä.

Näyttelijäpari on tehnyt paljon yhdessä töitä ja niin he tekevät nyt syksylläkin. Ensi-iltaan tuli juuri Linnateatterin Kahden kauppa, jossa lavalla nähdään molemmat huiput. Myös Porvoossa ja Riihimäellä nähtävää komediaa oli Merjan mielestä herkullista tehdä, nimenomaan aviomiehen kanssa.

– Liittomme on auvoista, sillä meillä on keskinäinen kunnioitus toisiamme kohtaan. Toki on ollut parikymmentä vuotta sitten kriisinkin, Merja kertoo.

Neljän lapsen, Meerin, 25, Aarnen, 23, Akustin, 16 ja Aatoksen, 14, äiti sanoo onnellisena, että kaikilla lapsilla on taiteellisia lahjoja. He kuitenkin saavat päättää itse elämästään.

Podcastissa Merja ottaa kantaa myös edesmenneen Jouko Turkan opetusmetodeihin sekä nykynäyttelijöiden työtapoihin. Eniten hän kuitenkin jaksaa kehua miestään.

– KP on hurmaava ja haltioidun hänestä päivittäin. Mieheni kanssa ei tule tylsää hetkeä, Merja hehkuttaa.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?