Justin Bieberiltä harvinainen avautuminen lapsi­tähteyden kiroista: ”Aloin käyttää vahvoja huumeita ja turmelin kaikki ihmissuhteeni”

Supertähteyteen jo teini-ikäisenä singahtanut Justin Bieber kertoo Instagramissa tehneensä 20 ikävuoteen mennessä jokaisen huonon valinnan mitä vain voi kuvitella.

Poptähti Justin Bieber julkaisi Instagram-tilillään pitkän ja yksityiskohtaisen avautumisen lapsitähteyden kiroista ja paljasti ajautuneensa käyttämään huumeita nuorella iällä.

3.9.2019 22:44

Poptähti Justin Bieber julkaisi Instagram-tilillään poikkeuksellisen avoimen ja yksityiskohtaisen päivityksen, jossa hän kertoo huumeidenkäytöstään ja lapsitähteyteen liittyvistä kipukohdista.

25-vuotias Grammy-palkittu kanadalaislaulaja nousi rakettimaisesti parrasvaloihin vain 13-vuotiaana, kun musiikkimanageri Scooter Braun kiinnitti huomiota Bieberiin nähtyään hänestä internetiin ladatut videot vuonna 2007. Ura lähti urkenemaan nopeasti, kun Braun lennätti Bieberin Yhdysvaltoihin tapaamaan räppäri Usheria. Bieberin ensimmäinen albumi julkaistiin vain kaksi vuotta myöhemmin.

– Muutuin 13-vuotiaasta pikkukaupungin pojasta tyypiksi, jota miljoonat ihmiset ylistivät ja kertoivat rakastavansa joka suunnasta.

– Oletteko huomanneet tilastot lapsitähdistä ja sen seurauksista heidän elämälleen? Lapsi, jonka aivot, tunteet ja kyky tehdä päätöksiä eivät ole vielä kehittyneet, joutuu kohtaamaan järjettömät paineet ja vastuun, tilittää Bieber ja kertasi myös olevansa lähtöisin rikkinäisestä perheestä.

Autot, vaatteet, palkinnot ja valtava määrä rahaa eivät tuoneet onnea. Laulaja kertoo havainneensa 18-vuotiaana, ettei hänellä ole mitään tosielämässä hyödyllisiä taitoja, vaan sen sijana miljoonien dollarien edestä rahaa ja mahdollisuus tehdä mitä lystää.

– Se on pelottava tilanne kenelle tahansa, hän toteaa ja huomauttaa, että monet muusikot ajautuvat kiertue-elämän yhteydessä alkoholin ja huumeiden pariin.

Bieber joutui alkuvuodesta 2014 keskelle rattijuopumuskohua.

– Aloin käyttää vahvoja huumeita 19-vuotiaana ja turmelin kaikki ihmissuhteeni. Minusta tuli katkera, epäkunnioittava naisia kohtaan ja vihainen. Etäännyin kaikista, jotka rakastivat minua ja piileskelin sen kuoren takana, joka minusta oli tullut.

Esimerkiksi vuonna 2014 uutisoitiin, että Bieberin kotoa oli löytynyt tammikuussa 2013 huumeidenkäyttöön viittaavia esineitä. Seuraavana vuonna hän joutui keskelle rattijuopumuskohua. Tähti kertoi tuolloin poliisille juoneensa alkoholia, polttaneensa marijuanaa ja ottaneensa masennuslääkkeitä ennen kuin istui auton rattiin.

– 20 ikävuoteen mennessä olin tehnyt jokaisen huonon valinnan mitä vain voi kuvitella, ja muutuin yhdestä rakastetuimmista ja palvotuimmista ihmisistä yhdeksi maailman naurunalaisimmista, tuomituimmista ja vihatuimmista ihmisistä.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin avioituivat vuonna 2018.

Tähti kertoo kuitenkin vuosien saatossa päässeensä yli elämänsä vaikeista vaiheista ja hehkutti avioliittoaan Hailey Baldwinin, 22, kanssa.

Pariskunta meni naimisiin viime vuonna. Isoja hääjuhlia on kuitenkin toistaiseksi odottaa, joskin niiden aika on huhuttu olevan alkaneen syyskuun aikana.

– Nyt elämän elämäni parasta aikaa, avioliittoa! hehkuttaa Bieber, mutta mainitsee avioliittoon kuitenkin liittyvän uudenlaista vastuuta.

– Sitä oppii kärsivällisyyttä, sitoutumista, kiltteyttä, nöyryyttä ja kaikkia sellaisia asioita, joita hyvältä mieheltä toivotaan.

Bieber otti avautui myös maaliskuussa mielenterveyteensä liittyvistä vaikeuksista sekä siitä, kuinka ne ovat vaikuttaneet hänen musiikkiuraansa. Uusimmassa päivityksessään hän tahtoi myös rohkaista seuraajiaan.

– Kun kaikki tuntuu menevän pieleen, jatka taistelemista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?