Riikka, 25, kiilasi jo toistamiseen Miss Suomi -ennakkosuosikiksi – lukijat ylistävät Anne Pohtamon kaltaista kaunotarta: ”Antakaa suoraan kruunu”

Julkaistu:

Riikka Uusitalo on IS:n lukijoiden suosikki seuraavaksi Miss Suomeksi.
Miss Suomi -kilpailun kymmenen finalistia esiteltiin eilen Sokos Hotelli Presidentissä. Suomen kauneimman kruunusta kisaavat tänä Riikka Uusitalo, Laura Lehtinen, Sonja Länsivuori, Riina Salokorpi, Anni Harjunpää, Emmi Suuronen, Jutta Kyllönen, Elisa Karimo, Aino Aaltonen ja Katariina Juselius.

Ilta-Sanomien lukijat saivat äänestää suosikkiaan kaunottarista. Virallisessa äänestyksessä suosikiksi nousi jo toistamiseen numerolla yksi kilpaileva Riikka Uusitalo. Alun perin Rovaniemeltä kotoisin oleva Uusitalo, 25 vuotta, voitti myös IS:n semifinaaliäänestyksen. Tuolloin hän sai huimat 48 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

– Olin niin yllättynyt siitä, koska olin ajatellut, ettei minulla ole mitään mahdollisuutta nousta ennakkosuosikiksi. Olin todella hämilläni enkä edes heti uskonut sitä, hän kertoi finalistien julkistamistilaisuudessa maanantaina.


Monissa kommenteissa Uusitalon kauneutta ja ulkonäköä verrattiin muun muassa vuoden 1975 Miss Universumiksi valittuun Anne Pohtamoon.

– Minulle sanottiin, että älä lue mitään kommentteja, mutta luin ne kuitenkin, hän myönsi.

– Mutta kun minua verrattiin Anne Pohtamoon, niin se oli todella ihana kommentti. Se oli kyllä todellinen vau-hetki eli kiitos vaan kaikille. Menin kaikista niistä kommenteista ihan sanattomaksi, ja sitä käy todella harvoin, räiskyvä vaaleaverikkö hymähteli.

Muun muassa näin lukijat perustelivat valintaansa:

– Kyllä tuo Riikka on ihan ylivoimainen, vaikka paljon onkin meikattu

– Riikka Uusitalo on ylivoimainen voittaja. Ei kannattaisi jatkaa enää kisoja vaan antaa suoraan kruunu Riikalle.

– Riikka sai mun pojon, upea ilmestys! Kaunotar suorastaan!

Uusitalo ei ole ensimmäistä kertaa mukana kauneuskilpailuissa, vaan naiselle on kertynyt lavakokemusta jo useista kilpailuista. Hän on osallistunut Pitsimissi-kisaan vuonna 2014 ja hän on myös hallitseva Miss MP.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui 25-vuotias Emmi Suuronen Kouvolasta.


Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui 19-vuotias Elisa Karimo Turusta.


Ääniä annettiin ensimmäisenä äänestyspäivänä 26 000.

Miss Suomi 2019 kruunataan Billnäsissä 28. syyskuuta. Sitä ennen missikokelaat lähtevät kiertueelle, jolla he esittäytyvät kansalle, käyvät Turkissa ja hankkivat esiintymiskokemusta. Missit tekevät myös ilmastoteon ja istuttavat puita.

Yleisö on tänä vuonna yksi kisan tuomareista ja yleisön äänillä on suuri merkitys kilpailun lopputulokseen. Voit edelleen äänestää suosikkiasi alla olevasta artikkelista löytyvästä äänestyksestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt