Instagram-kaunottaren häikäisevät lomakuvat olivatkin huijausta – narahti kuvanmuokkauksesta nololla tavalla

Julkaistu:

Sometähti Tupi Saravian henkeäsalpaavan kauniit matkakuvat olivatkin huijausta.
Instagram-tähti Tupi Saravia, 26, on joutunut keskelle myrskyä, kun hänen seuraajansa huomasivat naisen kuvissa toistuvan, erikoisen yksityiskohdan.

Argentiinalainen Saravia julkaisee Instagram-tilillään matkakuvia ympäri maailmaa. Kuvissa Saravia poseeraa muun muassa postikorttimaisemissa hiekkarannoilla ja nähtävyyksillä. Kaikki Saravian kuvissa ei kuitenkaan ole siltä näyttää.

Buzzfeed-sivusto kertoo tarkkasilmäisten fanien pistäneen merkille, että monissa naisen kuvissa taivaalla on tismalleen identtiset pilvimuodostelmat.
– Tällä matkainfluencerilla on samat pilvet joka kuvassa, Twitterissä kummasteltiin.

Saravian Instagramista otetut kuvakaappaukset ovat levinneet vauhdilla sosiaalisessa mediassa ja nyt sometähti itse myöntää lisäilleensä kuviin jotain ylimääräistä. Saravia sanoo Buzzfeedille käyttävänsä kuvanmuokkausohjelmaa lisätäkseen tai korostaakseen pilviä, joita hänen kameransa ei ole taltioinut.
Saravia sanoo olevansa tymistynyt siitä, miten paljon hänen kuviinsa lisätyt pilvet ovat herättäneet närää ihmisissä.

– En voi uskoa, miten pitkälle tämä juttu on mennyt. Käytän Quickshot-kuvanmuokkausohjelmaa kuvan asettelua varten, kun taivas on ylivalottunut, hän selittää.

Quickshot-applikaatiossa kuviin voi lisätä muun muassa erilaisia pilvimuodostelmia. Saravia sanoo käyttäneensä samaa pilveä kuvissaan, koska piti sen muodosta.
Saravia pitää kuvistaan noussutta kohua kohtuuttomana, sillä hän on kertonut avoimesti muokkaavansa Instagram-kuviaan.

– Seuraajani tietävät minun muokkaavan kuvia, sillä en koskaan peittele sitä. Kerron heille aina, mitä olen käyttänyt kuvan muokkaamiseen.

– En ymmärrä, mikä tässä on niin ihmeellistä. En ole valehdellut, enkä tehnyt mitään väärää. Se ei koskaan ollut tarkoitukseni, hän sanoo Buzzfeedille.