Arto Nyberg tunsi Jukka Virtasen 20 vuotta: ”Miten köyhää suomalainen viihde olisikaan ilman Jukkaa”

rac

Julkaistu:

Toimittaja Arto Nyberg kertoo, että Jukka Virtanen oli positiivinen ihminen, joka kohteli kaikkia tasavertaisesti.
Viihteen arvostettu moniosaaja ja kirjailija Jukka Virtanen menehtyi sunnuntaina 86 vuoden iässä. Virtanen tunnetaan laajasti viihteen ja kulttuurin alalla ja siksi surukin on hänen ystävilleen yhteinen.

– Osanottoni Liisalle, Jukan omaisille ja läheisille. Jukka oli positiivinen ihminen. Hän kohteli kaikkia tasavertaisesti, olipa sitten kyse herrasta tai narrista, Arto Nyberg kertoo Ilta-Sanomille

Toimittaja Nyberg on Raittius- ja urheiluseura Zoomin nykyinen presidentti.

– Jukka Virtanen oli Zoomin ensimmäinen presidentti. Hänellä oli loistava muisti. Kun tapasin hänet ensimmäisen kerran, noin 20 vuotta sitten Virtanen sanoi ”Mä tiedän missä sun äitis asui lapsena”, Nyberg sanoo.

Nyberg kertoi menetyksestä myös Twitter-tilillään.
– Raittius- ja urheiluseura Zoomin ensimmäinen presidentti Jukka Virtanen (kuvassa vasemmalla, nykyinen oikealla) viime vuonna. Lepää rauhassa, Nyberg kertoo tilillään.
Nyberg muistelee, miten Jukka Virtasen positiivisuus tuli hyvin esiin Nybergin isännöimässä haastatteluohjelmassa Arto Nyberg Ylen TV1:llä.

Virtanen oli sairastanut viime vuodet eturauhassyöpää, ja vaikka sairaus on edennyt uhkaavasti, Virtanen ei menettänyt elämänhaluaan.

– Jukka kertoi runsas kymmenen vuotta sitten ohjelmassa, miten elämänkoulu oli tehnyt hänet paremmaksi ihmiseksi.
Nyberg muistuttaa erityisesti Virtasen laajasti tuotannosta.

– Miten köyhää suomalainen viihde olisikaan ilman Jukkaa, Nyberg korostaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt