Kurre Westerlundin ja Kirsi-vaimon kauhunhetket Lontoossa: taksikuski kaahasi ja ajoi kolarin – ”Auton ovi työntyi sisäänpäin”

Julkaistu:

Muusikko Kurre Westerlundilla ja Kirsi-vaimolla oli onni matkassa Lontoossa, jossa heidän taksikuskinsa kaahasi kolarin.
Kurre ja Kirsi Westerlundin työmatka Lontooseen meinasi saada hurjan käänteen, kun heitä kyydinnyt taksikuski ajoi kolarin matkalla lentokentältä hotellille. Perinteisen mustan lontoolaistaksin kuljettaja oli laulajan mielestä ajanut koko matkan varsin vauhdikkaasti.

– Yllättäen kuljettaja teki niin rivakan riuhtaisun, että hän törmäsi viereisellä kaistalla olleeseen Uber-taksiin, Kurre Westerlund kertoo.

Hän istui taksissa juuri siinä kohtaa, johon toinen auto törmäsi.

– Tunsin, miten auton ovi työntyi sisäänpäin jalkaani vasten. Onneksi lontoolaistaksin ovet ovat niin paksut, että toinen auto ei tullut kunnolla läpi. Ehdimme kuitenkin kumpikin säikähtää, laulaja sanoo.

Taksi oli juuri ennen törmäystä hiljentänyt vauhtia liikenneympyrän takia, joten pahemmilta seurauksilta vältyttiin.

– Onneksi ei käynyt pahemmin, koska emme olleet täydessä vauhdissa.
Laulajan Facebookiin laittamasta kuvasta ilmenee, että lontoolaistaksin kylkeen tuli selvät vauriot. Kuski pystyi kuitenkin kuljettamaan pariskunnan hotellille asti. Ihan heti matkaa ei päästy jatkamaan, koska ensin kuljettajan piti selvitellä asioita Uber-kuskin kanssa. Selvisi myös syy kuskin rauhattomuuteen ja kovaan ajovauhtiin.

– Hänen vaimonsa oli soittanut matkan aikana jo pari kertaa, että heidän tyttärensä synnyttää heidän ensimmäistä lastenlastaan. Kuskin piti päästä sairaalaan mahdollisimman nopeasti heti saatuaan meidät hotellille.

Kurre ja Kirsi ovat Englannissa liittyen maahantuontiyrityksensä töihin.

– Kirsi on ollut lentokiellossa, mutta on todella mukavaa, että hän sai lääkäreiltään luvan tulla mukaani, Kurre sanoo viitaten vaimonsa syöpäsairauteen.

– Emme ole pitkään aikaan voineet matkustaa yhdessä. Olemme nyt päässeet parin työpäivän jälkeen viettämään illat yhdessä. Suosikkejamme ovat italialaisravintolat ja olemme käyneet niissä joka ilta.


Kurre on ottanut muutaman päivän matkalla rennosti, vaikka kotimaassa häntä odottaa tiukka taisto. Hän on lyönyt vedon 16-vuotiaan Rock-poikansa kanssa.

– Juoksemme syyskuun lopulla perinteisen Cooperin testin ja katsomme, kumpi pääsee pidemmälle, Kurre mainitsee.

– Huomioiden ikäeromme ainakin paperilla Rock pesee minut mennen tullen, onhan hän nuori ja pelaa jalkapalloa.

Kurre laskee omiksi eduikseen kilpailuhenkisyyden ja periksi antamattomuuden.

– Rock ehkä voittaa, mutta hän ei voita helpolla, isä ennakoi.

– Voi olla, että tässä kisassa tulee olemaan kummallakin verenmaku suussa. Tämä on tällaista isän ja pojan välistä hyvässä hengessä kisailua, koska huomasin hänen innostuvan tästä.


Kurrella on vedonlyönnissä motiivinaan kasvatuksellinen puoli.

– Jos rehellisiä ollaan, olen sitä mieltä, että hän voisi treenata vähän enemmän.

Isän mielestä poika onkin saanut selvästi uutta intoa harjoitteluunsa.

– Eihän hän halua hävitä isälle. Hän saisi kuulla siitä paljon ja pitkään. Juttua riittäisi ainakin puoleksi vuodeksi eteenpäin, Kurre nauraa.

– Rock ei ole hyvä häviäjä, mutta minä olen vielä huonompi.

Kurre on toiminut yli 30 vuotta salibandymanagerina. Nykyään hän manageroi EräViikinkien miesten edustusjoukkuetta. Kurre panostaa aina kaikkeen täysillä. Silloin myös tappiot harmittavat.

– Kun olemme hävinneet tärkeän pelin, kotona on tullut vietettyä mykkäkoulua monta kertaa, joskus jopa pari päivää. Silloin harmittaa niin paljon, etten halua puhua kenellekään. On pakko myöntää, että olen todella kilpailuhenkinen.


Kurrelta kysytään toisinaan, miksi hän ottaa kilpailemisen niin tosissaan.

– Kun antaa kaikkensa ja on tehnyt pitkään asian eteen töitä, ei häviämisestä voi selvitä ihan hetkessä.

Kurren johtama joukkue on voittanut monta mestaruutta putkeen.

– Kun joku sanoi, että eikö välillä olisi muidenkin vuoro voittaa, en ollenkaan tykännyt siitä ajatuksestakaan. Kyllä minun mielestäni pitää aina vetää täysillä. Koskaan ei voi antaa kenellekään helppoa voittoa, Kurre linjaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt