Suosikkijuontaja Ella Kanninen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa – ”Hyvää syntymäpäivää rakkaani!”

Julkaistu:

Juontaja Ella Kanninen onnitteli miestään tämän syntymäpäivänä julkaisemalla rentoja rantakuvia Instagramissa.
Suosikkijuontaja Ella Kanninen julkaisi lauantaina Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan miehensä Valerio Chincan kanssa. Rannalla otetun kuvan yhteydessä Kanninen onnittelee miestään tämän syntymäpäivänä.

– Hyvää syntymäpäivää rakkaani! Seikkailukaverini ja Raffan ja Leon upea isä. Iso suukko sinulle tänään, Kanninen kirjoitti kuvan yhteydessä.

Päivityksen toisessa kuvassa Valerio poseeraa iloisissa tunnelmissa yhdessä pariskunnan poikien kanssa veneessä.
Edellisen kerran Kanninen julkaisi kuvan miehensä kanssa ystävänpäivänä. Tuolloin hän iloitsi viettävänsä ystävänpäivää yhteisten työkuvioiden merkeissä.

– Käytiin Roomassa kertomassa kulttuurieroista työssä ja muussa elämässä. Eka kerta ja täytyy sanoa ettei hullumpaa tehdä töitä just tämän insinöörin kanssa, hän kertoi.
Pitkään Italian Toscanassa asunut miehensä ja poikiensa Kanninen sanoi vuodenvaihteessa Anna-lehdelle antamassaan haastattelussa muuttaneensa viime kesänä pariskunnan poikien Leonardon ja Raffaelen kanssa Suomeen, kun taas Valerio jäi asumaan Italiaan.

Hän kertoi, että päätös johtui hänen omasta työtilanteestaan. Kanninen sanoi Annalle, että etäsuhde on sujunut hyvin.

– Valeriolle ja minulle sopii, että vietämme erillämme pitkiäkin aikoja, jopa useita viikkoja. Olemme molemmat tilaa vieviä ihmisiä ja teemme paljon etätöitä kotona. Emme edes osaisi elää koko ajan kylki kyljessä, hän kertoi.

Kanninen kertoi jouluna 2017 Ilta-Sanomien haastattelussa käyneensä Suomessa töiden takia kuukausittain. Hän leikitteli jo tuolloin ajatuksella Suomeen muutosta. Vaakakupissa painoi tuolloin omien työkuvioiden lisäksi poikien koulutus.

– Pojat ovat ala-asteella, joten mietimme, olisiko nyt oikea hetki, jotta he ehtisivät vielä saada kiinni suomalaisesta koulumaailmasta. Täkäläinen koulujärjestelmä on kuitenkin niin ylivoimainen. Se painaa vaakakupissa paljon, Ella myöntää.

– Jos mielenkiintoiset työt vaatisivat Suomessa olemista, en epäröisi hetkeäkään palata pysyvästi.
Kanninen on uransa aikana juontanut muun muassa ohjelmia Tanssi tähtien kanssa ja Puoli seitsemän. Hän on juontanut myös omaa Ylen Aamu-TV:ssä esitettyä matkailuohjelmaa Ella Kannisen Toscana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt