Laulaja Ellie Gouldingin häihin upposi kuusi­numeroinen raha­summa, eikä luksuksesta ole tingitty – paikalle odotetaan myös kuninkaallisia vieraita

Julkaistu:

Häät
Ellie Goulding ja Caspar Jopling sanovat tänään ”tahdon”. Vuodesta 2017 asti yhdessä olelen pariskunnan kerrotaan tutustuneen prinsessa Eugenien kautta.
Britanniassa viikon odotetuimmasta seurapiiritapahtumasta ei ole ainakaan tämän viikonvaihteen osalta epäselvyyttä. Laulaja Ellie Gouldingin, 32, odotetaan nimittäin sanovan tänään lauantaina ”tahdon” taidekauppiaspoikaystävälleen Caspar Joplingille, 27, Yorkshiressa.

Häihin odotetaan kuninkaallisia vieraita, sillä Daily Mailin mukaan sekä morsian että sulhanen ovat prinsessa Eugenien läheisiä ystäviä. Lehden mukaan vuonna 2017 seurustelusuhteensa aloittanut pari tutustuikin toisiinsa juuri prinsessan kautta. Kihlat vaihdettiin viime vuoden elokuussa.

Hello Magazinen mukaan odotettavissa on, että häihin saapuvat myös Eugenien sisar prinsessa Beatrice ja heidän äitinsä Yorkin herttuatar Sarah Ferguson.


Lisäksi useat brittilehdet spekuloivat, että häävieraiden joukossa olisivat myös prinssi William ja herttuatar Catherine. Ellie Goulding esiintyi Cambridgen herttuaparin häissä vuonna 2011.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin osallistuminen häihin on sen sijaan Mirrorin mukaan epätodennäköistä. Harrylla huhuttiin olevan suhde Gouldingin kanssa vuonna 2016. Mirrorin tietojen mukaan kaksikko on kuitenkin edelleen hyvissä väleissä.

Kuninkaallisen lisäksi häihin odotetaan saapuvan myös liuta julkkisvieraita, muun muassa laulaja Ed Sheeran. Hello Magazinen mukana kutsuvieraslistalla ovat mahdollisesti myös näyttelijä Orlando Bloom ja laulaja Katy Perry sekä laulaja-näyttelijä Rita Ora.


Vaikka hääpari on ollut vaitonainen suuresta päivästään, on brittilehtien tietoon tihkunut, ettei hulppeus jää ainoastaan vieraslistaan. Daily Mailin mukaan häihin on nimittäin käytetty kuusinumeroinen summa rahaa ja pelkästään kukkiin on uponnut 20 000 puntaa, eli yli 22 000 euroa.

Lehti kertoo, että Gouldingin hääpuvun suunnittelee todennäköisesti Stella McCartney, joka suunnitteli myös puvun, jota herttuatar Meghanin käytti omissa häissään vihkimisen jälkeen.


Hello Magazine puolestaan kertoo, että häiden suunnittelussa onkin käytetty apuna samoja suunnittelijoita, jotka olivat suunnittelemassa myös Williamin ja Catherinen, prinssi Harryn ja Meghanin sekä myös Catherinen sisaren Pippan häitä.

Vihkiminen tapahtuu Yorkin katedraalissa ja juhlapaikkana toimii lyhyen matkan päässä kirkosta sijaitseva Howardin linna. Lauantain juhlallisuuksien lisäksi häävieraille tarjotaan tiettävästi myös sunnuntailounas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt