NHL-rakas kihlasi alppitähti Lindsey Vonnin – hulppealla smaragdi­sormuksella hintaa yli 270 000 euroa - Viihde - Ilta-Sanomat

NHL-rakas kihlasi alppitähti Lindsey Vonnin – hulppealla smaragdi­sormuksella hintaa yli 270 000 euroa

Viime talvena alppihiihtouransa lopettaneen Lindsey Vonnin sormessa säkenöi häikäisevä smaragdisormus.

Lindsey Vonn ja hänen kihlattunsa P.K. Subban esiintyivät ensimmäiseä kertaa yhdessä julkisuudessa kihlauksensa jälkeen MTV:n Video Music Awards -gaalassa.­

31.8.2019 10:29

Alppihiihtotähti Lindsey Vonn julkaisi hiljattain Instagram-tilillään kuvan MTV:n Video Music Awards -gaalasta, jossa huomio kiinnittyy tähden näyttävään kihlasormukseen, jossa kimmeltää suurikokoinen smaragadi. Vonnin kihlasormuksen arvo on ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan peräti yli 270 000 euroa.

Kyseessä oli Vonnin ja hänen kihlattunsa, kanadalaisen NHL-jääkiekkoilijan P.K. Subbanin ensimmäinen julkinen esiintyminen kihlauksen jälkeen. Pariskunta kihlautui kotonaan 14. elokuuta.

– Vihdoinkin, sormus, Vonn iloitsee kuvatekstissä.

– Joskus olen niin nopea liikkeissäni, että on vaikeaa pysyä mukana, mutta on helpottavaa tietää, että tapahtuu mitä tahansa, minulla on aina kumppani rinnallani. Kiitos, 34-vuotias Vonn jatkoi.

Pariskunta on seurustellut alkuvuodesta 2018 lähtien.­

Pariskunta antoi hiljattain yhteishaastattelun Voguelle, jossa he paljastivat sormukseen ja kosintaan liittyviä yksityiskohtia.

Subban kertoi lehdelle valineensa rakkaansa sormukseen smaragdin, sillä vihreä on Vonnin lempiväri. Sormus hankittu Los Angelesissa sijaitsevasta XIV Karats -liikkeestä.

Vonnin mukaan pariskunta ei ollut aiemmin keskustellut sormuksista tai käynyt yhdessä katselemassa niitä.

– Hän antoi minulle joululahjaksi smaragdikaulakorun ja rakastin sitä. En muuttaisi sormuksesta mitään, onnellinen Vonn iloitsi.

Vonnin vasemmassa nimettömässä säkenöivän smaragdisormuksen hinta on ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan yli 270 000 euroa.­

New Jersey Devilsissä pelaava 30-vuotias Subban puolestaan paljasti Voguelle yksityiskohtia kosinnasta. Hän kertoo päättäneensä kosia heti samana päivänä, kun sai sormuksen käsiinsä. Kiekkoilija päätti myös nopeasti, että kosinta tapahtuisi parin kotona.

– Kaikki tähdet olivat kohdallaan sinä päivänä, hän kertoi lehdelle, mutta paljasti olleensa huolissaan, koska arveli, ettei tuleva vaimo tahdo tulla kosituksi pyjama yllään.

– Se sitten vain tapahtui. Hänellä oli bisnestapaaminen, joten hän oli pukeutunut. Lindsey on parasta, mitä minulle on tapahtunut.

Pariskunta kertoi haastattelussa, ettei hääpäivää ole vielä lyöty lukkoon. Viime talvena menestyksekkään alppihiihtouransa lopettanut Vonn kertoi, että aikatauluun vaikuttaa muun muassa hänen kihlattunsa otteluohjelma.

Vonn ja Subban ovat People-lehden mukaan seurustelleet alkuvuodesta 2018 lähtien. Urallaan muun muassa olympiakultaa ja maailmanmestaruuden syöksylaskussa voittanut Vonn seurusteli aiemmin pitkään golffari Tiger Woodsin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?