Salkkarit-näyttelijä järkyttyi – reppu varastettiin kesken kuvausten: ”Tuntuu ihan hirveältä ajatella, että joku ropeloi minun henkilökohtaisia tavaroitani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-näyttelijä järkyttyi – reppu varastettiin kesken kuvausten: ”Tuntuu ihan hirveältä ajatella, että joku ropeloi minun henkilökohtaisia tavaroitani”

Näyttelijä Maarit Poussa reppu varastettiin tällä viikolla kesken Salattujen elämien kuvausten Espoossa sijaitsevassa ostoskeskuksessa.

Näyttelijä Maarit Poussa koki ikävän yllätyksen, kun hän oli Salattujen elämien syyskauden ensimmäisissä kuvauksissa tällä viikolla.­

30.8.2019 21:00

Näyttelijä Maarit Poussan syyskausi Salattujen elämissä ei alkanut mukavissa merkeissä. Kun sarjan kuvaukset alkoivat Poussan osalta keskiviikkona, naisen käsilaukku varastettiin ostoskeskuksessa kesken kuvausten.

– Olimme tekemässä lokaatiokuvausta, ja mukana oli kaikenlaista tavaraa ja reppua. Myös minulla oli oma reppu mukana, ja sitten kesken kuvauksen voro tuli ja vei kaiken, Poussa kertoi ikävästä tilanteesta Salattujen elämien syksyn lehdistötilaisuudessa torstaina.

Hän ei itse nähnyt, kun varas iski, mutta kertoo teon tallentuneen valvontakameroihin.

– Kuvasimme ostoskeskuksessa, ja asia saatiin varmistettua kameroista. Se oli aika hurjaa, kun yht’äkkiä ei ole rahaa, puhelinta, autonavaimia, ei yhtään mitään. Siellä oli kaikki, huokaa Poussa.

Huono onni ei loppunut siihen, vaan näyttelijältä lähti myös ääni.

– En tiedä mistä se johtuu, olikohan sitten vaan niin iso järkytys. Itkukin siinä taisi tulla, hän sanoo, mutta korostaa, ettei itkenyt materian perään.

Maarit Poussan esittämän Jutan ja Ismon (Esko Kovero) häät keskeytyivät yllättäen.­

– Tuntuu ihan hirveältä ajatella, että joku ropeloi minun henkilökohtaisia tavaroitani ja asioitani.

– Olihan tämä uskomaton kokemus myös siinä mielessä, että olen matkustellut varmaan yli 40 maassa ja sitten tällainen tapahtuu Espoossa.

Kurja välikohtaus on kuitenkin kääntynyt jo parempaan suuntaan.

– Joitain tavaroita on löytynyt, ja niiden joukossa oli muun muassa ihan uusi puhelin, Poussa iloitsee.

Myös Poussan roolihahmon Jutta Korhosen elämään on mahtunut takaiskuja Salkkareiden syyskauden ensimmäisissä jo televisiossa nähdyissä jaksoissa. Jutta oli astelemassa alttarille Ismo Laitelan (Esko Kovero) kanssa, kun paikalle paikkaa sekoittamaan pamahti yllättäen Ismon ex-vaimo Salla (Hanna Kinnunen).

– Tätä ei Jutta kyllä tilannut. Kaikki vaikeudet oli voitettu ja häät suunniteltu. Mutta niinhän se menee välillä oikeassakin elämässä: Vaikka kuinka yritetään ja toivotaan, asiat ei ole aina meidän kädessä.

Poussa toteaa Sallan osuneen selkeästi johonkin hermopisteeseen Jutassa.

– Jutta on vaan sellainen, että välillä on ihan lehmänhermot, mutta kyllä sekin kiihtyy tietyistä asioista. Jos hermo menee, se menee kunnolla ja sen huomaa, Poussa nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?