Jethro Rostedt pudotti painoaan 33 kiloa – kertoo nyt niksinsä laihduttamiseen: ”Ensimmäiset 21 päivää ovat täyttä tuskaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jethro Rostedt pudotti painoaan 33 kiloa – kertoo nyt niksinsä laihduttamiseen: ”Ensimmäiset 21 päivää ovat täyttä tuskaa”

Jethro Rostedt kertoo omat vinkkinsä siihen, kuinka voi päästä eroon kesäpöhöstä.

31.8.2019 17:59

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt, 43, kertoi keväällä laihduttaneensa huikeat 33 kiloa. Kesäpöhöstä kärsiville Jethrolla onkin muutama hyväksi havaittu vinkki.

– Motivaatio tietysti lähtee itsestä ja sopii toivoa, ettei kenelläkään nyt niin kauhea pöhö ole, Jethro nauraa.

Yhden perinteisen vinkin Jethro heittäisi romukuoppaan.

– Kyllä se lähtee niin, että ensinnäkin unohtaa kaikki tuollaiset ”syö kolmen tunnin välein” -hölynpölyt. Kannattaa syödä aina silloin, kun on oikeasti nälkä ja pienentää annoskokoja.

– Ensimmäiset 21 päivää ovat täyttä tuskaa ja ottaa päähän koko ajan, mutta kyllä se siitä helpottaa.

Hoikistumisesta haaveilevan kannattaa Jethron mielestä myös muistaa, ettei herkkulakko kestä ikuisesti.

– Eikä mene kauaa, kun tuleekin jo syksy, talvi ja joulu, niin saa taas syödä niin saatanasti, Jethro muistuttaa.

Kaikki monimutkaiset dieetit ja ohjeistukset mies unohtaisi kokonaan.

– Lihavuus on siitä helppo ja kiva asia, että siihen on se tietty konsti, jolla se lähtee. Se on syöminen. Pitää vain syödä vähemmän.

Pikadieettejä ei ole olemassa, mutta jos seuraavaksi päiväksi on saatava pöhö pois, on Jethrolla takataskussa erikoinen vinkki.

– Jos on kauhea pöhö ja pitäisi se äkkiä saada pois, niin kannattaa istua koko yö saunassa. Kyllä se hiukan auttaa, kun nesteet lähtee, mies vitsailee.

Kesäpöhöä ei kiireinen kiinteistövälittäjä ole itse ehtinyt hankkimaan.

– Jollei Ruisrock-viikonlopun 15 litran naamapöhöä lasketa, on kiinteistövälittäjän kiireinen heinäkuu pitänyt huolen siitä, ettei pöhöstä tarvitse huolehtia, Jethro nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?