Jymy-yllätys: Ensitreffit alttarilla -sulhanen on jo aiemmin etsinyt rakkautta tv:ssä – päätyi Napakymppi-matkallaan ”toisen naisen” kainaloon

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Espoolainen myyntijohtaja Oskari etsii rakkautta Ensitreffit alttarilla -sarjasta. Sitä ennen oli piipahtanut Napakympissä Herra B:nä.
MTV julkisti tänään perjantaina Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituvat sinkut. Yksi heistä on Espoossa asuva myyntijohtaja Oskari, 39, joka on toivonut perhettä ja parisuhdetta kauan. MTV:n esittelytekstissä Oskaria kuvaillaan huumorintajuiseksi seuramieheksi, joka on keskittynyt enemmän uraan ja suorittamiseen. Nyt hän haluaa laittaa parisuhteen ykköseksi.
Tv-katsojat voivat tunnistaa Oskarin myös toisesta tv:n parisuhdeohjelmasta, nimittäin Janne Katajan luotsaamasta Napakympistä.


Oskari osallistui Napakymppiin vuonna 2017 Herra A:na. Oskaria onnisti Napakympissä, sillä Neiti X Satu valitsi miehen matkakumppanikseen.

Heidän matkansa suuntasi Milanoon, mutta romanssia parin välille ei syntynyt. Oskarilla oli kuitenkin säpinää Milanossa samalla matkalla olleen Neiti B:n eli Miian kanssa, joka oli osallistunut myös Napakymppiin.


Oskari kertoi 2017 Ilta-Sanomille Neiti B:n muutamia kertoja, mutta pysyi salamyhkäisenä missä merkeissä pari on tavannut.

– No ollaan me Miian kanssa tapailtu... Oskari kierteli.

Neiti B Miia tosin kertoi IS:lle, ettei parin välillä ollut mitään romanttista.

– Ystäviä olemme. Mistään treffeistä ei ole ollut kyse, Miia totesi.


Oskari sanoi toivovansa, että se oikea osuu pian kohdalle.

– Ilman muuta yhteydenotot ovat tervetulleita mukavilta naisilta, hän myhäili.