Salailu ohi! Kerttu Rissanen vahvisti suhteen 25 vuotta vanhempaan Salkkarit-kollegaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Salailu ohi! Kerttu Rissanen vahvisti suhteen 25 vuotta vanhempaan Salkkarit-kollegaan

Salatuista elämistä tutut Kerttu Rissanen, 23, ja Sami Uotila, 48, ovat seurustelleet noin vuoden ajan.

Kerttu Rissanen vahvistaa, että suhde Sami Uotilaan sai alkunsa juuri työpaikalla.­

29.8.2019 15:35

Salatut elämät palasi hiljattain kesätauolta. Syyskauden uusissa jaksoissa katsojat ovat päässeet seuraamaan muun muassa Aki Nikkisen ja tätä huomattavasti nuoremman Sannin suhteen kehittymistä. Sarjassa kaksikko työskentelee yhdessä kuvitteellisen Vinotar-yrityksen parissa.

Akia ja Sannia näyttelevien Sami Uotilan, 48, ja Kerttu Rissasen, 23, on pitkään huhuttu seurustelevan myös tosielämässä. Kaksikko lomaili hiljattain yhdessä Kreikassa, mutta ei ole kommentoinut suhdehuhuja julkisuudessa.

Salatuissa elämissä vuodesta 2014 alkaen Sanni Taalasmaata näytellyt Rissanen kuitenkin vahvistaa nyt, että kaksikko seurustelee. Nainen kertoi Ilta-Sanomille sarjan syksyn lehdistötilaisuudessa, että pari on pitänyt yhtä jo yli vuoden.

– Joo kyllä me seurustellaan, Rissanen vahvisti Ilta-Sanomille.

Kerttu Rissanen vahvistaa, että suhde Sami Uotilaan sai alkunsa juuri työpaikalla.­

Rissanen kertoi Ilta-Sanomille, että kaksikko tutustui toisiinsa työpaikalla. Kuten heidän roolihahmoillaan, myös tosielämässä suhde sai alkunsa töiden merkeissä.

– Aika kauan ollaan oltu, noin vuoden. Eli näin voisi sanoa, että ollaan yhdessä. Mutta toivon, ettei siitä muuta hirveästi kirjotettaisi, hyväntuulinen Rissanen toivoi.

Sami Uotila on näytellyt Aki Nikkistä Salatuissa elämissä sarjan ensimmäisistä jaksoista alkaen.­

Uotila on näytellyt Salatuissa elämissä sarjan alusta asti. Hän kuitenkin poistui sarjasta vuonna 2002, mutta palasi Aki Nikkisen rooliinsa vuonna 2014. Uotila ei halunnut kommentoida parin suhdetta tämän tarkemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?