Julkkikset onnittelevat Janna Hurmerintaa esikoisen syntymän johdosta: ”Ihana kuulla, että kaikki siellä hyvin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkikset onnittelevat Janna Hurmerintaa esikoisen syntymän johdosta: ”Ihana kuulla, että kaikki siellä hyvin”

Julkkikset onnittelevat Jannaa perheenlisäyksen johdosta.

Jannan kertoi esikoisensa syntymästä Instagram-tilillään.­

29.8.2019 13:41

Laulaja Janna, eli Janna Hurmerinta, 37, on saanut lapsen. Janna kertoi asiasta omalla Instagram-tilillää. Poikalapsi on Jannan ja tämän avopuolison ensimmäinen.

Monet julkkikset ovat onnitelleet tuoretta äitiä sosiaalisessa mediassa.

– Niin parasta! Puss, onnittelee Sara Sieppi sydänemojien kera.

– Kauneinta, iloitsee laulaja Chisu Jannan puolesta.

– Oih onnea, toivottaa laulaja Erin.

– Onnea rakas, onnittelee Martina Aitolehti.

– Voi ihana kuulla, että kaikki siellä hyvin!! Niiiiiiin onnellinen teidän puolesta! Onnea onnea onnea, iloitsee juontaja Tuija Pehkonen.

Jannaa ovat perheenlisäyksen johdosta onnitelleet myös Heidi Sohlberg, Jannika B, Jontte Valosaari, Shirly Karvinen, Anni Hautala, Sabina Särkkä, Johanna Puhakka, Anna Puu, Manuela Bosco, Bea Toivonen, Aleksanteri Hakaniemi, Kelly kalonji, Eini, Jukka Poika, Laura Närhi ja HP Parviainen.

Janna kertoi Instagram-päivityksessään, että lapsi syntyi etuajassa. Laulaja oli parhaillaan lomailemassa Pariisissa, kun synnytys käynnistyi.

– Ranskan matka sai yllättävän käänteen kun rakas poikamme syntyi Pariisissa 22.7.2019 reilusti etuajassa ja muutti elämme pysyvästi. Ollaan niin rakastuneita häneen. Hän on maailman ihanin, terve ja vahva poika, Janna kirjoittaa.

Vanhemmat ja terveenä syntynyt lapsi ovat jo palanneet takaisin Suomeen. Janna kiittää päivityksensä lopussa pariisilaissairaalan henkilökuntaa, joka auttoi pienokaisen turvallisesti maailmaan.

– Kiitos sairaala Antoine-Beclaren osaavalle hoitohenkilökunnalle alkutaipaileen suuresta avusta. Nyt ollaan vihdoin kotona eikä voitais olla onnellisempia, hän jatkaa.

Janna kertoi iloisen perheuutisen seuraajilleen äitienpäivänä. Janna poseerasi Insta-kuvassa vaaleanpunaisessa asussa, joka paljasti hänen pyöristyneen vatsansa.

Ennen avoliittoaan laulaja oli naimisissa räppäri Junon kanssa, mutta pari erosi vuonna 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?