Bachelorettessa karvaasti pettyneen Tylerin rakkauselämässä tapahtui shokkikäänne – seurustelee nyt huippumalli Gigi Hadidin kanssa

Julkaistu:

Epäonninen Tyler Cameron ei totisesti jäänyt vellomaan sydänsuruihin.
Suositun Bachelorette-ohjelman 15. tuotantokausi päättyi hiljattain Yhdysvalloissa. Uusimmalla kaudella katsojat saivat todistaa, kun 33 miestä kilpaili keskenään entisen Miss Alabaman, Hannah Brownin rakkaudesta.

Dramaattisella kaudella toiseksi sijoittui Tyler Cameron. Vaikka Brown valitsi toisen miehen Jed Wyattin, hän erosi valitustaan ja on lämmitellyt suhdetta Cameroniin useamman kerran, tosin huonolla menestyksellä.


Cameron ei ole jäänyt nuolemaan näppejään pitkään, sillä komistuksen kerrotaan tapailevan nyt yhtä mallimaailman kirkkainta supertähteä Gigi Hadidia. Vasta 24-vuotias Hadid on työskennellyt muun muassa Victoria’s Secretille, Guessille ja Maybellinelle.

Hadid poseerasi viikonloppuna MTV Video Music Awards -gaalassa punaisella matolla yhdessä siskonsa Bella Hadidin kanssa. Cameron saapui paikalle jatkobileisiin, jossa kaksikko vaihtoi avoimesti suudelmia, kertoo People.


Sen lisäksi paparazzit ovat bonganneet tuoreen parin yhdessä New Yorkissa, jossa molemmat asuvat. Amerikkalaislehden lähde kertoo, että pariskunta tapaa toisiaan usein Hadidin asunnolla.

– Hän on hyvin avoin mennessään Gigin luo ja poistuessaan sieltä. On selvää, että hän haluaa tulla nähdyksi. Hän nauttii huomiosta, jota hän saa tapaillessaan Gigiä, lähde kertoo Peoplelle.


Hadid seurusteli aiemmin pitkään laulaja Zayn Malikin kanssa, mutta pari erosi tammikuussa. Seventeenin mukaan Malik osti hetki sitten asunnon mallikaunottaren naapurista, mutta laittoi sen myyntiin pian sen jälkeen, kun kuvat Hadidista ja Cameronista levisivät julkisuuteen.