Entinen Miss Suomi Michaela Söderholm hehkuu onnea – seurustellut Sami Kurosen kanssa yli vuoden: ”Nyt on vapaampaa liikkua yhdessä”

Julkaistu:

Söderholmin työtilanne on mielenkiintoinen, mutta eniten häntä ilahduttaa rakkaus toimittaja Sami Kuroseen.
Toimittajaksi valmistunut Michaela Söderholm juonsi keskiviikkona Britannian suurlähettilään residenssissä tyylikkään muotinäytöksen. Kiireisen iltapäivän aikana kaunotar ehti kuitenkin vaihtaa muutaman sanan. Radiossakin toimittajana työskentelevä Sami Kuronen paljasti jokin aika sitten seurustelevansa Mikaelan kanssa.

– Olemme olleet yhdessä yli vuoden. Kun hän sen asian toi julkisuuteen, on nyt vapaampaa liikkua julkisuudessa yhdessä, parhaillaan kahta televisio-ohjelmaa tekevä Michaela kertoi.

Michaela naurahti vielä, että lähipiiri ja ystävät sekä perheet ovat koko ajan tienneet heidän seurustelustaan, joten mikään uutinen se ei siis tavallaan ollut.

Michaela ei halunnut vastata siihen, asuvatko he yhdessä. Hän kuittasi utelun vain sanomalla, että hänen osoitetietonsa ovat samat kuin aiemmin.

– Arkemme ei ole muuttunut ja töitä tehdään innolla, tv- tai radiotoimittajan työstä haaveileva Mikaela kertoi.

Michaela mietti myös sitä, miten ihmiset voivat olla niin ilkeitä sosiaalisessa mediassa. Jokin aika sitten Sami Kuronen paljasti, kuinka häntä oli haukuttu.

– Olen kuullut, että tunnetut miehet saavat todella paljon kaikenlaisia inhottavia kommentteja. Kun puolustin taannoin erästä tunnettua naista hänen arvostelijoitaan vastaan, minua haukuttiin todella ala-arvoisella tavalla, Mikaela sanoi toivoen, ettei häntä enää nähtäisi missinä vaan työtä tekevänä toimittajana.

Iltamenot

Mitä: B3CH -puutarhajuhla

Missä ja milloin: Britannian suurlähettilään residenssi, Helsinki, 28. elokuuta