Maajussi-suosikki Jouko, 64, häkeltyi morsianehdokkaiden kirjeistä – naisten rankat tarinat sykähdyttivät: ”Kyyneliä tuli välillä silmään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maajussi-suosikki Jouko, 64, häkeltyi morsianehdokkaiden kirjeistä – naisten rankat tarinat sykähdyttivät: ”Kyyneliä tuli välillä silmään”

Koko kansan suosikiksi noussut Maajussi-Jouko tunnustaa, että morsianehdokkaiden lähettämät kirjeet nostivat toisinaan tunteet pintaan.

Jouko, 64, sai naisilta ennätysmäärän kirjeitä, mikä yllätti myös miehen ystävän Hannun.

29.8.2019 7:01

Ensi maanantaina nähtävässä Maajussille morsian -jaksossa maajussit Arttu, Jouko, Juho ja Lauri joutuvat vaikean päätöksen eteen. Miehet nimittäin joutuvat ainoastaan naisten heille lähettämien kirjeiden perusteella päättämään, kenet morsianehdokkaista he haluavat tavata pikatreffien merkeissä aurinkoisessa Naantalissa tulevalla viikolla.

Jo edellisessä jaksossa nähtiin kuinka saapuneiden kirjeiden määrä yllätti erityisesti 64-vuotiaan Joukon. Hyvinkäällä viljatilaa pyörittävä Jouko sai keväällä ruudussa nähdyn esittelyjakson jälkeen naisilta huiman määrän kirjeitä, joita hän käy maanantain jaksossa läpi yhdessä ystävänsä Hannun kanssa.

Myös Hannu tunnustaa yllättyneensä ystävänsä häkellyttävästä kirjesaldosta. Yhdessä Joukon kanssa he käyvät kuitenkin tuumasta toimeen ja miehet lukevat tarkasti läpi jokaisen Joukolle lähetetyn kirjeen.

– Eihän me keretä näitä kaikkia edes kerralla käymään läpi, hyväntuulinen Hannu päivittelee.

Hyvinkääläinen maanviljelijä Jouko onnistui hurmaamaan television katsojat niin, että naiset lähettivät hänelle ennätysmäärän kirjeitä.

Maanantai-iltana nähtävässä jaksossa Jouko tunnustaa häkeltyneensä paitsi kirjeiden huimasta määrästä, myös niiden sisällöstä. Kahden päivän ajan miehen päässä ei liikkunut juuri mitään muuta kuin naisilta saadut kirjeet sekä peltotyöt.

– Tuli kerta kaikkiaan kyllä niin säväyttäviä kirjeitä, täytyy sanoa. Piti pelloltakin tulla välillä pois ja lukea uudestaan, että voiko tämmöinenkin ihminen Suomen maassa olla vapaana ja haluaisi tutustua meikäläiseen, Jouko ihmettelee.

Mies paljastaa, että naisten kirjeissään kertomat tarinat onnistuivat toisinaan nostattamaan myös tunteet pintaan.

– Kun ihmiset avautuvat omasta elämästään, niin siellä oli kyllä niin sävähdyttäviä kertomuksia matkan varrelta, että kyyneliä tuli kyllä traktorin pukilla välillä silmään, kirjekuningas tunnustaa.

– Millaisia kohtaloita ihmisillä on.. Huhhuh, ei ole helppoa.

Jouko tunnustaa, että naisten lähettämät kirjeet säväyttivät. Osan kohdalla miehelle nousi jopa kyyneleitä silmiin.

Osittain eläkkeelle jääneestä Joukosta tuli Maajussille morsian -ohjelman seurauksena välittömästi koko kansan suosikki, mistä kertoo myös miehelle lähetettyjen kirjeiden ennätyksellinen määrä. Hyvinkäällä asuva Jouko on kertonut haaveilevansa ahkerasta, luotettavasta ja empaattisesta kumppanista.

–  En odottanut saavani kuin jotain kymmenkunta kirjettä. Niitä tulikin kaksi kertaa enemmän kuin noille pojille, Jouko myhäili Maajussille morsian -ohjelman pressitilaisuudessa elokuussa.

Yli 20 vuotta sitten eronnut Jouko oli naimissa 17 vuotta ja hänellä on kolme aikuista lasta. Mies on kertonut julkisuudessa käyneensä sadoilla nettitreffeillä, mutta avioeron jälkeen rakkausrintamalla on ollut hiljaista.

– Yksinhän tässä elellään, koska siitä on nyt 10 tai 15 vuotta, kun viimeinen lapsi lähti maailmalle. Erosta on sen verran aikaa, että rima on aika korkealla naisen suhteen, Jouko pohti Ilta-Sanomille hiljattain.

– Pitää olla silmää hivelevä. Sellainen sanavalinta ei ainakaan loukkaa ketään. Jokainen päätelköön itse, mitä se tarkoittaa.

Maajussille morsian maanantaisin kello 20:00 MTV3:lla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?