Isac Elliot esitteli 20 000 euron asunsa, nyt on Mikael Gabrielin vuoro – haastattelijan silmät lensivät selälleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Isac Elliot esitteli 20 000 euron asunsa, nyt on Mikael Gabrielin vuoro – haastattelijan silmät lensivät selälleen

Mikael Gabriel vieraili suositun Youtube-kanavan ”Paljon sun outfit maksaa” -sarjassa.

Julkaistu: 27.8.2019 15:28

– Isac Elliotin vaatteet olivat 20 000 ja hän pääsi lehteen. Mikael Gabriel: ”Hold my beer”, sanailee eräs suositun Youtube-kanavan seuraaja tuoreen videon kommenttiosiossa.

Ilta-Sanomat uutisoi viime viikolla Isac Elliotin paljastaneen asunsa hinnan suositun Youtube-kanavan videolla. Popparin asun yhteissumma ylsi lähes 20 000 euroon.

Youtuben suositulla Molybros-kanavalla julkaistiin eilen illalla video, jossa räppäri Mikael Gabriel esittelee oman asukokonaisuuden.

– Isac Elliotin vaatteet olivat 20 000 ja hän pääsi lehteen. Mikael Gabriel: ”Hold my beer”, sanailee eräs kanavan seuraaja videon kommenttiosiossa. Englanninkielinen termi tarkoittaa karkeasti suomennettuna ”odotas hetki, kun näytän”.

Molybros kaksikon Ibrahim Manza haastattelee videollaan Mikael Gabrielia.

Paljon sun outfit maksaa -sarjalle tutulla tavalla kaksikoista toinen, Ibrahim Manza haastattelee räppäriä. Gabrielia pyydetään kertomaan asunsa vaatekappaleiden ja korujen hinnat, yksi kerrallaan.

Mikael osoittaa kenkiään ja sanoo niiden maksavan noin 60 euroa. Housut kustansivat miehen mukaan noin 500 euroa ja paita 180 euroa.

Mikael Gabriel esittelee 60 euron kenkiään.

Asun kokonaissumma on 76 740

Kun päästään räppärin koruihin, Manzan silmät pyöristyvät.

– Tillanderin koru 13 000 euroa.

– Tämä toinen koru on 9000 euroa.

– Kello 30 000 euroa.

– Tämä on Ben Baller -rannekoru, joku 6000 euroa.

– Ja tämä viimeinen rannekoru on 14 000 euroa.

Loppusumma lävähtää ruudulle ja se on 76 740 euroa.

Mikael Gabriel Sohlman vieraili suositun Youtube-kanavan ”Paljon sun outfit maksaa” -sarjassa.

Kaverukset Ibrahim Manza ja Abdirahman Keinaan tuottavat kanavallaan sarjaa ”Paljon sun outfit maksaa?”, jossa nuorukaiset ynnäävät yhteen haastateltavien vaatteiden yhteissummia.

Maanantaina julkaistu Youtube-video:

Isac Elliot ja Mikael Gabriel ovat tuottaneet yhdessä musiikkia. Mikael Gabrielilla ja Isac Elliotilla on yli kymmenen vuoden ikäero, mutta yhteistyö sujuu silti saumattomasti.

Räppäri kertoi kaksi vuotta sitten IS:lle olevansa Isacin kanssa samaan aikaan kaveri ja isoveljellinen, jos tarve vaatii.