Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin avioeroprosessi on kesken – laulaja otti erotatuoinnin vasempaan hauikseensa: kohtalokas teksti Pixies-yhtyeen The Thing -laulusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Miley Cyrus otti erotatuoinnin näkyvään paikkaan – kohtalokas teksti rock-yhtyeen sanoituksista

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin avioero on loppusuoralla. Nyt laulaja käteen on ilmestynyt uusi tatuointi.

Miley Cyrus otti erotatuoinnin.­

27.8.2019 13:08

Laulaja Miley Cyrus asteli maanantaina punaiselle matolle 2019 MTV VMA -tapahtuman tiimoilta ja tarkkasilmäiset huomasivat hänen vasemmassa hauiksessaan uuden tatuoinnin.

– Päässäni oli pelkoa, mutta sydämessäni tunsin vapautta, Cyrusin uudessa tatuoinnissa lukee suomennettuna.

Tatuointi on ilmestynyt laulajan käteen erouutisten jälkeen. Cyrusin avioeroprosessi näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa on par-aikaa käynnissä ja tatuoidut sanat kuvailevat mahdollisesti poptähden tunnetta eroon liittyen.

Laulajan käteen englanniksi tatuoidut sanat ”My head was feeling scared, but my heart was feeling free” on lainattu Pixies-rock-yhtyeen The Thing -kappaleen sanoituksista.

People-lehden mukaan Cyrus esitti tuoreen kappaleensa Slide Away MTV:n VMA:ssa, eli musiikkivideoiden palkinnonjakotilaisuudessa.

Kesällä ilmi tulleet erouutiset vahvistuivat viime viikolla, kun Hemsworth toimitti avioerohakemuksen Los Angelesin käräjäoikeuteen. Avioeron voimaantulopäivä on edelleen vahvistamatta, nimittäin asiakirjoissa, ”voimaanastumispäivämäärän” kohdalla luki People-lehden mukaan ”ilmoitetaan myöhemmin”.

Miley Cyrus esiintyi maanantaina MTV VMA -palkinnonjakotilaisuudessa.­

Pari ehti olla aviossa vain muutamia kuukausia. Hemsworth ja Cyrus ovat tunteneet toisensa pitkään ja pari seurusteli satunnaisesti jo vuosien ajan.

Monet ihmettelivät jo heinäkuun lopussa avioliiton tilaa, kun Miley Cyrus avautui Elle-lehden haastattelussa.Hän kertoi ettei ole ”vaimomateriaalia”, eikä hän osaa asettua perinteisen vaimon rooliin. Hän myös myönsi avoimesti tuntevansa vetoa vastakkaiseen sukupuoleen ja Hemsworthin olevan tietoinen tästä.

Erouutisten jälkeen Cyrus on nähty läheisissä tunnelmissa tosi-tv-tähti Kaitlynn Carterin kanssa. Hän lomaili ja vaihtoi suudelmia avoimesti Carterin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?