John Travoltalle kävi taas kiusallinen kämmi gaalassa – luuli ojentavansa palkintoa poptähdelle, totuus olikin aivan toinen - Viihde - Ilta-Sanomat

John Travoltalle kävi taas kiusallinen kämmi gaalassa – luuli ojentavansa palkintoa poptähdelle, totuus olikin aivan toinen

Näyttelijä John Travoltan ilta ei ollut kovinkaan onnistunut MTV Video Music Awards -gaalassa.

27.8.2019 12:28

John Travolta jakoi maanantain ja tiistain välisenä yönä järjestetyssä gaalassa Video of The Year -palkinnon, joka on yksi gaalan arvostetuimmista palkinnoista. Travolta vitsaili lavalla hieman jännittävänsä palkinnon jakamista, sillä edellisen kerran kun hän oli palkintojenjakopuuhissa, päättyi gaala kiusallisesti.

Vuoden 2014 Oscar-gaalassa Travoltan tehtävänä oli juontaa lavalle Broadway-tähti Idina Menzel. Menzel esitti gaalassa Frozen-elokuvasta tutun, ikonisen Let It Go -kappaleen. Kappale voitti parhaan alkuperäissävellyksen Oscarin myöhemmin samana iltana.

Menzelin esitystä varjosti kuitenkin Travoltan kiusallinen moka. Mies nimittäin sekoili sanoissaan ja kutsui juonnossaan Menzeliä Adele Dazeemiksi. Sosiaalinen media otti Travoltan hampaisiinsa välittömästi tämän jälkeen, syyttäen miestä huonosta valmistautumisesta. Menzel itse kuitenkin kuittasi Travoltan virheen huvittuneena.

Historia toisti itseään VMA-gaalassa, vaikka Travolta teki kaikkensa, ettei sekoilisi sanoissaan.

– Minun ei pitäisi tehdä tätä. Minä kuitenkin lausun nimen väärin ja pilaan kaiken. Jaa sinä palkinto, Travolta huikkasi laulaja-näyttelijä Queen Latifahille.

John Travolta hämääntyi drag-taiteilijan ulkonäöstä ja luuli häntä Taylor Swiftiksi.­

Queen Latifah teki työtä käskettyä ja julisti Taylor Swiftin You Need To Calm Downin voittaneen palkinnon. Swift ja musiikkivideolla esiintyneet drag-artistit riemastuivat voitosta ja riensivät lavalle.

  • Jutun videolla Taylor Swift kuvattuna palkintogaalassa.

Yksi videolla esiintyneistä drag-artisteista on taiteilijanimellä Jade Jolie esiintyvä Josh Green, joka muistuttaa ulkonäöltään hämmästyttävän paljon Taylor Swiftiä.

John Travoltalle sattui lavalla kiusallinen kömmähdys, sillä hän luuli Jade Jolieta Taylor Swiftiksi, onnitteli häntä voitosta ja ryhtyi ojentamaan palkintoa. Viime hetkellä Travolta kuitenkin hoksasi, ettei kyseessä ole oikea Taylor Swift.

Twitterissä riehaannuttiin samantien Travoltan erehdyksestä, joka toi monille mieleen vuoden 2014 Oscar-gaalan.

– Travolta teki uudet Adele Dazeemit! Twitterissä intoiltiin.

– Hetkinen, eikä Travolta tiedä kuka Taylor Swift on?

Rupaul’s Drag Race -sarjasta tuttu Jade Jolie on myhäillyt Instagramissaan tilanteelle ja sille, että sai ulkonäöllään Travoltankin vakuuttuneeksi siitä, että hän on oikea Taylor Swift.

– Sain melkein ensimmäisen palkintoni, kiitos John Travoltan! hän hihkuu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?