Nyt on lierolla kokoa! Kohukaunotar Tana, 21, lipui punaiselle matolle melkoisessa asuviritelmässä – tv-katsojat hieraisivat silmiään

Julkaistu:

vma
YouTube-tähti Tana Mongeau joutui myrskyn keskelle ilmestyttyään MTV Video Music Awards -gaalaan käärmeen kanssa.
Maanantain ja tiistain välisenä yönä Yhdysvalloissa järjestetty MTV Video Music Awards -gaala keräsi jälleen yhteen musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet. VMA-gaalassa on aikaisempina vuosina nähty toinen toistaan erikoisempia asuja, eikä tämä vuosi ollut poikkeus.

Pisimmän korren erikoisissa asuvalinnoissa veti YouTube-tähti Tana Montaug, 21, jonka sisääntulo gaalan punaiselle matolle ei taatusti jäänyt keneltäkään huomaamatta.


Montaug purjehti kameroiden eteen minimekossa ja reiteen asti ulottuvissa saappaissa. Montaugin harteilla lekotteli valtava käärme.


Montaug on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista tubettajista ja hänellä on YouTubessa 4,9 miljoonaa seuraajaa. Instagramissa naisen elämää seuraa 4,7 miljoonaa ihmistä.


Monessa kohussa rypenyt sometähti ilmeili kuvaajille poseeratessaan käärmeen kanssa punaisella matolla. VMA-gaalaa kotisohvillaan seuranneet tv-katsojat riensivät välittömästi Twitteriin ja Montaugin Instagramiin antamaan oman kriittisen arvionsa asusta.

Monet tv-katsojat olivat huolissaan siitä, miten käärme suhtautuisi välkkyviin salamavaloihin ja valtavaan ihmismäärään.

– Tana, lopeta yrittämästä niin kovasti. Käärme-parka, Twitterissä päiviteltiin.

– Miksi Tana on edes gaalassa? Voi käärme-reppanaa.

– Tana Montaug käyttää käärmettä asusteena. Tämä suututtaa minua niin paljon, Twitterissä puhistiin.


Monille kookas matelija toi mieleen Britney Spearsin ikonisen VMA-esiintymisen vuodelta 2001, jolloin poptähti kiemurteli lavalla käärme olkapäillään ja lauloi I’m A Slave 4 U -hitin.

Katso alla olevalta videolta Britneyn käärmetanssi:– Britney teki sen paremmin, Twitterissä vertailtiin.

– Kuka tämä köyhän miehen Britney on?

Kummastusta tv-katsojissa herätti myös tubettajan minimekko, jonka väristä ja kuvioinnista oli monenlaista tulkintaa.

– Mikä tuo mekko on olevinaan? Mitä pidempään katson sitä, sitä enemmän se muuttuu. Näen pepperonipizzan, sitten ruman maastokuvion, eräs tv-katsoja analysoi.

Montaug ei yllättäen ollut ainoa VMA-gaalavieras, joka pelmahti kameroiden eteen matelijan kanssa. Myös laulaja-lauluntekijä H.E.R., oikealta nimeltään Gabriella Wilson, keimaili käärme harteillaan.


Käärmenaiset olivat vain jäävuoren huippu VMA:n asukavalkaadissa, sillä myös monien muiden juhlatyyli sai kulmat kohoilemaan kotikatsomoissa.

Katso alta gaalan omaperäisimmät pukeutuja:

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt