Kosteaa ”poikien iltaa” viettänyt Wayne Rooney livahti salaa hotelliin mysteerinaisen kanssa – vaimo Coleen nakkasi vihkisormuksen mäkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Kosteaa ”poikien iltaa” viettänyt Wayne Rooney livahti salaa hotelliin mysteerinaisen kanssa – vaimo Coleen nakkasi vihkisormuksen mäkeen

Wayne Rooneyn riehakas illanvietto päätyi otsikoihin.

Rooneyn myrskyisä avioliitto on kestänyt jo 11 vuotta.

26.8.2019 8:17

Jalkapalloilija Wayne Rooneyn, 33, kostea illanvietto joukkuetovereidensa kanssa Kanadassa on herättänyt kummastusta brittimediassa. Lukuisat brittilehdet, kuten The Sun ja Daily Mail, ovat saaneet haltuunsa kuvia, joissa futistähti saapuu hotelliinsa riehakkaan illanvieton jälkeen.

Mirrorin mukaan huppariin ja lippikseen verhoutunut Rooney yritti pitää mahdollisimman matalaa profiilia livahtaessaan hissiin. Yksin Rooney ei brittilehtien mukaan hotelliin saapunut, vaan miehen seuralaisena oli napapaitaan pukeutunut tummahiuksinen kaunotar.

Brittilehdet kertovat, että Rooney oli ollut viettämässä ”poikien iltaa” joukkuetovereidensa kanssa. Seitsemän tuntia kestäneen baarikierroksen aikana Rooneyn kerrotaan jututtaneen useita naisia, eikä jalkapalloilija näyttänyt pistävän pahakseen naisten huomionosoituksista. Rooney oli lehtitietojen mukaan lähtenyt baarista kahden naisen kanssa, joista toisen hän toi mukanaan hotelliin.

– Nainen nojaili Waynen olkapäähän ja kuiskutteli hänen korvaansa. Wayne piti käsiään naisen vyötäröllä, samassa yökerhossa juhlineet ihmiset kertovat The Sunille.

Brittiläinen futistähti Wayne Rooney edustaa nykyään D.C. Unitedia.

Vain muutama tunti sen jälkeen, kun brittilehdet olivat julkaisseet kuvat Rooneysta ja napapaitaisesta mysteerinaisesta, tähden vaimo Coleen kuvattiin ilman vihkisormustaan.

Parin lähipiiristä kerrotaan Daily Mailille vaimon saaneen tarpeekseen Rooneyn juhlimisesta ja soittaneen tälle kuvien julkaisun jälkeen kipakan puhelun. Lehdelle kerrotaan, että Rooney oli vannonut lopettavansa juhlimisen ja keskittyvänsä perheeseensä, mutta baarikierrokset eivät lupauksista huolimatta ole päättyneet.

Coleen Rooneyn kerrotaan matkustaneen Yhdysvaltoihin selvittämään miehensä viime aikaisia touhuja.

The Sunille kerrotaan, että Coleen Rooney on matkustanut Yhdysvaltoihin selvittelemään avioliittonsa tilaa ja keskustelemaan Wayne Rooneyn kanssa parin yhteisestä tulevaisuudesta.

Coleen Rooneyn ja Wayne Rooneyn rakkaustarina on kestänyt jo vuosikausia. Pari tapasi jo kouluaikoina ja he avioituivat 2008. Heillä on neljä lasta: Kai, 9, Klay, 6, Kit, 3, ja Cass, 1.

Vuosi on ollut värikäs Wayne Rooneylle. Tammikuussa hänet pidätettiin lentokentällä humalaisen käytöksen takia.

Salasuhde prostituoituun

Wayne Rooneyn juhlinta on aikaisemminkin noussut otsikoihin. Vuonna 2010 tähti joutui myrskyn keskelle, kun prostituoitu Jennifer Thompson kertoi lehdistölle harrastaneensa seksiä futistähden kanssa. Vaimo Coleen odotti tuolloin parin esikoista.

2017 Rooneyn törttöilyt herättivät jälleen huomiota. Hänet pidätettiin rattijuopumuksesta epäiltynä. Brittilehdet kertoivat tuolloin, että mies oli jälleen juhlinut railakkaasti tuntemattomien naisten kanssa. Rooneyn seurassa viihtynyt Laura Simpson kertoi brittimedialle futistähden ylistäneen vuolaasti hänen ulkonäköään, etenkin hänen rintojaan.

Tuolloin monet uskoivat Coleen Rooneyn hakevan eroa miehestään. Raskaana olleen Coleenin kerrottiin lähteneen parin yhteisestä kodista ja ottaneen lapset mukaansa.

Monien mutkien kautta pari sai kuitenkin jälleen avioliittonsa pelastettua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?