Ikävä välikohtaus kesken Jannika B:n keikan – naispuolinen teknikko keskiössä: ”Tapahtumaa on pahoiteltu”

Julkaistu:

Laulajan mukaan hänen naispuolisen teknikkonsa kimppuun käytiin perjantai-illan keikan yhteydessä Sastamalassa.
Laulaja Jannika B julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään viestin, jossa hän kertoi, että hänen henkilökuntansa kimppuun oltiin käyty perjantai-illan keikalla Ellivuori Resortissa Sastamalassa.

– Keikka oli super, mutta valitettavasti sain mutta valitettavasti sain bussissa kuulla, että henkilökuntani, ja vieläpä naispuolisen teknikkoni kimppuun oltiin käyty, laulaja kirjoitti.

Julkaisussaan Jannika kirjoitti, että naispuolisen teknikon kimppuun käyneitä oli useampi.
Hän vahvisti asian Ilta-Sanomille sunnuntaina iltapäivällä.

– Eiliset harmilliset tapahtumat taas muistuttivat meitä, kuinka turvallisuuteen liittyviä asioita ei voi tarpeeksi painottaa meidän alallamme, jossa ympärillämme on hyvin usein päihtyneitä henkilöitä, laulaja viestitti ja kirjoitti myös uudessa Instagram-päivityksessään.
Hän kertoi lisäksi, että keikkasopimuksessa oli selkeä erillinen osio turvallisuudesta. Ilta-Sanomien näkemässä turvallisuutta koskevassa sopimuskohdassa mainitaan muun muassa, että miksauspöydän läheisyydessä on yksi järjestysmies tekniikan turvana.

– Eilinen keikkapaikkamme ikävä kyllä laiminlöi nämä toimenpiteet, jonka seurauksena tapahtui valitettava tilanne, jonka keskiöön yksi teknikoistani joutui.

Ellivuoren hotelli- ja ravintolatoimintojen liiketoiminnanjohtaja Susanna Hakala sanoi Aamulehdelle sunnuntaina päivällä pitäneensä alkuun artistin lausuntoa liioiteltuna, koska tilannetta ei tuotu henkilökunnan tietoon lauantaina.

Hän kertoi kuitenkin lehdelle olleensa myöhemmin yhteydessä Jannika B:n kanssa ja saaneensa uutta tietoa tilanteesta.

Hakala sanoi, että tilanteeseen liittyi jonkinlaista kiusaamista asiakkaiden puolelta ja pahoitteli tilannetta. Liiketoimintajohtajan mukaan asiaan olisi puututtu välittömästi, jos se olisi tullut henkilökunnan tietoon heti.
Jannika B sanoi kuitenkin IS:lle, että tilanteesta ilmoitettiin ravintolan henkilökunnalle.

– Häiriötä aiheuttavista henkilöistä on ilmoitettu ravintolan henkilökunnalle useita kertoja – niin ennen välikohtausta, kuin sen jälkeenkin, laulaja viestitti.

– En hyväksy väkivaltaa – enkä sen vähättelyä – missään sen muodossa. Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tuntea olonsa turvalliseksi työpaikallaan, hän korostaa.

Laulaja kertoo olevansa mukana Työterveyslaitoksen hankkeessa, jossa kartoitetaan luovien alojen työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin liittyviä riskejä. Hänen mukaansa Sastamalan tapaus tullaan kirjaamaan sinne yhtenä esimerkkinä.

– Tällä kertaa suurimmat vahingot olivat henkisiä. Toivomme, että tapaus voisi toimia varoittavana esimerkkinä alamme työoloihin liittyvistä turvallisuuspuutteista ja aiheuttaisi keskustelun lisäksi jopa toimenpiteitä, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää kokea vastaavaa.

Tilannetta on selvitelty myös häiriötä aiheuttaneiden henkilöiden kanssa.

– Tekijöiden taholta on nyt oltu meihin yhteydessä ja tapahtumaa on pahoiteltu, kertoi laulaja, joka lisäsi vielä saaneensa anteeksipyynnön myös Ellivuori Restortista.

– Myös Ellivuori Resort pyytänyt anteeksi ja luvannut hoitaa niin, että vastaavaa ei tapahdu!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt