Jare Tiihonen avoimena ensimmäisestä vuodestaan uransa lopettamisen jälkeen: ”Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta kehiin”

Julkaistu:

Jare Tiihonen on tyytyväinen vuosi sitten tekemäänsä päätökseen lopetta uransa Cheekinä.
Jare Tiihonen lopetti vuosi sitten uransa Cheekinä. Nyt Tiihonen kertoo Instagramissa ensimmäisestä vuodestaan lopettamispäätöksen jälkeen.

Vuosi sitten Cheek keikkaili viimeisen kerran Lahden mäkimontussa. Jäähyväiskeikan jälkeen mies lopetti artistin uransa ja keskittyy nykyisin muihin asioihin.

– Nopeasti on vuosi hujahtanut. On ollut rauhallinen, helpottunut ja hyvä olo vikojen keikkojen jälkeen. Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta kehiin. Hetkittäisiä haikeeta fiiliksiä oon tuntenut ja lähinnä bändijengin yhteistä hauskanpitoa välillä kaipaillut, Tiihonen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Tiihonen on oin ilmeisen tyytyväinen tekemäänsä ratkaisuun.

– Maailmaa on tullu kierrettyä ja uusia mestoja tutkittua just niin paljon kun kelasinkin. Itseäni oon tutkinut myös ja tykkään siitä paikasta missä oon nyt. Kiitos tyypeille videoista, kuvista ja viesteistä, niitä tänään tsiigaillessa tulee hyvä mieli, Tiihonen kirjoittaa.Kuvaa kommentoineet Tiihosen seuraajat kiittelevät uransa lopettanutta artistia.

– Kiitos vielä kaikesta. Onneksi muistot säilyy. Oli kyllä rohkea päätös lopettaa, joten mukava lukea,että se on ollut oikea päätös.

– Hyvä että sun on hyvä olla. Kiitos kultaisista muistoista!

– Kauhee ikävä. Valot sammuu keikka oli ihana.

Myös Tiihosen kaksoisveli Jere Tiihonen muisteli Instagramissa Cheekin jäähyväiskeikkaa. Julkaisemassaan kuvassa Jere poseeraa veljesten Aini-äidin kanssa. Sekä äiti että poika hymyilevät kuvassa onnellista hymyä.
– Vuosi sitten oltiin äidin kanssa juhlistamassa broidin ”eläkkeelle” jäämistä, Jere kirjoittaa kuvatekstissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt