Simon Cowellin muuttunut ulkonäkö sai fanit laukomaan tylyjä kommentteja – haukuttiin epäonnistuneen vahanuken näköiseksi

Julkaistu:

Brittituottaja ja musiikkimoguli on kertonut avoimesti julkisuudessa kauneusleikkauksistaan ja botox-pistoksistaan.
Muun muassa American Idol -ohjelmasta tuttu tuottajatähti Simon Cowell vieraili tällä viikolla kykyjenetsintä ohjelma America’s Got Talent -ohjelmassa Kaliforniassa.

Lokakuussa 60 vuotta täyttävä Cowell näyttää ikäistään nuoremmalta. Hän on hoikistunut hiljattain merkittävästi, mutta huomio kiinnittyi tuoreiden kuvien tultua julki miehen muuttuneisiin kasvoihin ja hyvin valkoisina hohtavaan hammasrivistöön.


Cowell on kertonut julkisuudessa avoimesti kauneusleikkauksistaan ja sanonut muun muassa botoxin tuoneen hänelle 10 vuotta lisää aikaa esiintyä televisiossa.

Lisäksi Cowell myöntänyt käyneensä julkkispiireissä tunnetun ranskalaistohtorin Jean-Louis Sebaghin vastaanotolla kasvojen kohotuksessa, ja luonnehti sen olleen tuskallinen kokemus.
Tuoreissa valokuvissa Cowell hymyilee onnellisen näköisenä, mutta osa faneista laukoi tuottajan muuttuneesta ulkonäöstä häijyjä kommentteja.

– Oletteko varmoja, ettei tämä ole epäonnistunut vahanukke, eräs kommentoi brittilehti Daily Mailin Instagram-tilillä olleita kuvia.
– Mikä hänen silmiään vaivaa? Kuka tämän teki hänelle? toinen hämmästelee.

– Rakastan häntä, mutta mitä hittoa hän on tehnyt naamalleen? Hänen pitäisi ikääntyä arvokkaasti. Hän ei tarvitse kaikkea tätä botoxia ja leikkauksia, kolmas puolestaan pohtii.

Metro-lehti kiirehti kolumnissaan moittimaan Cowellin arvostelijoita heidän tökeröstä käytöksestään.


– Ei ole hyväksyttävää kutsua julkkista rumaksi, lihavaksi tai ällöttäväksi, mutta kauneusleikkauksista arvostelu tuntuu vielä tälläkin hetkellä olevan ok. Sen täytyy loppua.

– Ihmiset – jopa kuuluisatkin – käyvät kauneusleikkauksissa, koska he tahtovat muokata ulkonäköään. Taustalla voi olla todella erilaisia päätökseen vaikuttavia syitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt