Ensitreffit alttarilla -Miialle iski paniikki häämekon kanssa: ”Näytin siltä, että olisin hakenut Tallinnasta täytettä” – tilasi kahdeksan uutta mekkoa

Julkaistu:

häähumu
Miia Ezenin häät ovat vain viikkojen päässä ja nyt hänelle iski juhlapukupaniikki.
Miia Ezen tuli tutuksi suomalaisen Ensitreffit alttarilla -sarjan kulisseista. Hän meni tuolloin sokkona naimisiin Olli Laineen kanssa. Pian sen jälkeen päättyi parin avioliitto.

Nyttemmin Ezen on löytänyt uuden rakkauden. Viime vuoden heinäkuussa uusi mies polvistui ja pyysi Ezeniä vaimokseen Kroatiassa.
– Häät ovat vain viikkojen päässä, Enskarit-Miia kirjoittaa blogissaan.

Häähumussa elävä Ezen kertoo blogissaan viimeisimmat käänteet hääsuunnitteluissaan. Kirjoituksessaan hän kuvailee, millaisia vaikeuksia hän kohtasi etsiessään itselleen häämekkoa.


Ezen oli tilannut itselleen netistä häämekon, joka ei korjailuista huolimatta istunutkaan hyvin. Paniikki iski. Hän asteli juhlavaateliikkeisiin sovittelemaan häämekkoja ja kohtasi jälleen uuden haasteen.

– Näytin niissä mekoissa kuin 10-vuotias tyttö, joka olisi puettu näyttävän arabinaisen mekkoon – upposin niihin, hän kuvailee liikkeissä sovittamiaan mekkoja.

Suureksi ongelmaksi muodostui mekkojen istuvuus.

– Saumat tuntuivat tönköiltä, puvut raskailta ja ehkä kaikista hassuin asia oli se, että jokaisen asussa oli tissien päälle aseteltavat paksut fileet. Omat tissini eivät täyttäneet niistä puoliakaan ja näytin lähinnä naurettavalta, hän kuvailee blogissaan.

– Eräs myyjäkin sanoi, että: ei kukaan tiedä, ettei ne ole oikeasti sun tissit. Se näytti siltä, kuin olisin käynyt Tallinnassa hakemassa täytettä. Ei näin – haluan näyttää itseltäni, tuleva morsian huokaa.


Epätoivon vallitessa Ezen päätti tilata kahdeksan uutta mekkoa nettikaupoista.

– Jos tilaamistani mekoista ei mieluisaa löydy, niin lähden Tallinnaan – se on viimeinen oljenkorteni, hän kertoo blogissaan.

– Enkä lähde hakemaan tissejä vaan sitä häämekkoa, Ezen täräyttää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt