Energinen Paula Koivuniemi esiintyi Seinäjoella – järjesti turvamiehelle yllätyksen kesken kappaleen

Julkaistu:

Paula Koivuniemi palkitsi yleisönsä syntymäkaupungissaan Seinäjoella, jonka OmaSP Stadionilla järjestettiin uudet, kaksipäiväiset stadionfestivaalit.
Koivuniemi tarttui yleisön huutelemiin toiveisiin lennosta, ja esitti muun muassa osan Perhonen -kappaleestaan.

– Nyt tuloo äitiä ikävä, hän sanoi ja teki toivekappaleellaan onnelliseksi ainakin yhden katsojan.

Koivuniemen hauskat, pohjanmaan murteella paukautetut välispiikit upposivat Seinäjoen yleisöön.

– Monta kesää on eletty tämän bändin kanssa ja itte oon kohta jo satakesäinen, hän johdatteli yleisöä Sata kesää tuhat yötä -biisiinsä.

Kappaleen aikana lavan reunalla päivystänyt järjestysmies pääsi laulajan hellyydenpuuskan kohteeksi, kun Koivuniemi yllättäen silitti hänen hiuksiaan takaapäin.

Koivuniemen ja hänen kahdeksanmiehisen bändinsä keikkasettiin kuuluivat Seinäjoella myös Mustat silmät, Kuuleeko yö, Luotan sydämen ääneen, Tummat silmät ruskea tukka, Aikuinen nainen, En unta saa, Vie minut pois ja Kuuntelen Tomppaa.

– Oottako muuten kuullu tai lukenu Ilkasta ja Etelä-Pohjanmaa-lehrestä, että Tom Jones on mua suurellu? Sen jälkeen en oo saanu unta.

Ei hinkua eläkkeelle

Etelä-Pohjanmaalla heinäkuussa ilmestyneessä Haku Päällä -festarilehdessä Paula Koivuniemi, 72, kertoi nauttivansa edelleen täysillä kansan viihdyttämisestä. 25–30 keikan kuukausivauhti on kuitenkin taakse jäänyttä elämää, vaikka ikä ei hänen mukaansa olekaan tuonut rajoitteita.

– Olen tosi hyvässä kunnossa vielä, enkä siksi halua lopettaa esiintymistä ja jäädä eläkepäiviä viettämään. Kun sen aika tulee, toivon, että voin matkustella ja käydä teattereissa ja konserteissa, hän kertoi haastattelussa.

– Sanoin Lauralle (manageri Laura Vuorinen), että älä laita paljon keikkaa, sillä en halua viedä Oliver-kissaani hoitoon.

Haastattelussa Koivuniemi puhui lemmikistään lämpimästi, kuin ystävästä, joka hoitaa kotona myös herätyskellon virkaa.

– Joka aamu tasan puoli kahdeksalta Oltsu avaa makkarin oven ja tulee sängyn viereen istumaan. Kysyn siltä, että mennäänkö syömään, ja siitä se päivä aina alkaa.