Top Gear -tähti Jeremy Clarkson laihtui 13 kiloa – löi tiskiin yllättävän viittauksen kuningatar Elisabetiin

Julkaistu:

Clarkson paljastaa The Sunin haastattelussa hoikistuneensa tuntuvasti hikoilematta kuntosalilla tai lenkkipoluilla.
Brittilehti The Sun muistelee, että Top Gear -ohjelmasta suursuosioon maailmalla ponnahtanut Jeremy Clarkson olisi vielä muutama vuosi sitten nauttinut mielellään tuopin jos toisenkin haastattelun yhteydessä.

Lehden mukaan sitä ei kuitenkaan tapahtunut, kun silmin nähden hoikistunut Clarkson, 59, saapui haastateltavaksi. Clarkson nähdään Britanniassa pian suositun Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontajana.


Kyljysten ja oluen vaihtaminen salaattiin ja veteen on auttanut karistamaan painoa viime vuoden aikana jopa 13 kiloa. Clarkson kiistää The Sunin haastattelussa huhkineensa kuntosalilla ja löi tiskiin yllättävän viittauksen kuningatar Elisabetiin.

– Kuningatar ei käy kuntosalilla tai juokse, mutta hän on 93-vuotias ja hyvässä kunnossa, Clarkson tokaisi.

– Ilmeisesti syö vain hyvin pieniä suupaloja, niin olen kuulut. Hän istuu alas, ottaa vain pienen annoksen moussea ja vähän salaatinlehtiä.
Alkoholia Clarkson ei kuitenkaan ole jättänyt kokonaan. Hän kertoo nauttivansa tätä nykyä usein oluen sijaan tilkan roséviiniä.

Britanniassa alkava Haluatko miljonääriksi -tuotantokausi on Clarksonille jo kolmas. Moni muistaa hänet kuitenkin parhaiten Top Gearista, jossa mies testasi ja esitteli autoja yhdessä James Mayn ja Richard Hammondin kanssa.


Clarkson sai potkut ohjelmasta vuoden 2015 keväällä lyötyään rajun riidan päätteeksi ohjelman tuottajaa Oisin Tymonia. Tämän jälkeen hänet on nähty ennen Haluatko miljonääriksi -visailua niin ikään autoja käsittelevässä The Grand Tourissa, jossa ovat mukana myös entiset Top Gear -kollegat May ja Hammond.
Suorapuheisuudestaan tunnettu Clarkson kohautti viime keväänä myös Suomeen liittyvillä lausunnoillaan.


– Suomi on yksi aggressiivisimpia maita, joissa olen ollut. Suomi on pimeä ja siellä on paljon hyttysiä. Kadulla vastaan tulevat ohikulkijat kehottavat sinua usein – täysin ilman syytä – painumaan v***uun, tähti täräytti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt